SS
Soru Sahibi
30 Eylül 2018 01:55

CİNSEL SORUN

Merhaba. Ben bire haftadır ESPLUS 10 MG tablet kullanıyorum. Yan etkisi Cinsel Ereksiyon sorunu yaşamaya başladım. Doktorumun önerisiyle bir haftadır kullanmıyorum farklı bi ilaç alıyorum (Zedprex kapsül 20 mg) Benim sorum ne zaman cinsel yönden saglıgıma kavusurum? doktor ilaç kullanmayı kesince eskiye döner dedi.Ne kadar sürede normale dönerim? Böle bi yan etkisi oldugunu bilseydim hiç kullanmazdım.Psikolojim daha da bozuldu.yardımcı olun bana. Tesekkürler.

0
2 cevap
000 görüntülenme
Cevaplar (2)

Antidepresan ilaçlar bazen cinsel yan etki oluşturabilir. Bu yan etkiler kalıcı değildir, İlacı kestikten bir süre sonra, genellikle en geç 1 ay içerisinde normale döner. Siz yeni bir antidepresan başlamışınız. Bu da benzer bir yan etki yaparsa süre değişebilir.İlaç tedavisi kar-zarar denklemi üzerinden karar verilerek sürdürülen bir tedavi şeklidir. Rahatsızlık durumunuzu bilemediğim için bir yargıda bulunmam doğru olmayabilir. Bu konuları doktorunuzla konuşmanız daha yararlı olur.

1 Ekim 2018 00:47
SS
Soru Sahibi

Merhaba. Psikolojim çok iyi diil yeterince sıkıntılarım var bu cinsel sorunda üstüne tuz biber ekti. Cinsel yetersizlik daha kötü hissettirdi mahvetti beni.. Psikoljik buhram krizde gecirsem bi daha antidepresan kullanmayı düşünmüyorum. Cinsellik insan hayatında çok önemli birşeymiş bunu da yaşayarak ögrendim. Teskkürler.

3 Ekim 2018 15:43

,

3 Ekim 2018 21:33
Doç. Dr. Adnan Cansever
Doç. Dr. Adnan Cansever Psikiyatri

Yazar toplam 376 soru cevapladı.

Doktorun Cevapladığı Diğer Sorular
Prozac söyledikleri kadar etkisiz mi ? Doç. Dr. Adnan Cansever
bunlar neden oluyor Doç. Dr. Adnan Cansever
Anksiyete bozukluğu Doç. Dr. Adnan Cansever
Psikiyatri Doç. Dr. Adnan Cansever
Esmax 10 mg Doç. Dr. Adnan Cansever
Psikiyatri İle İlgili Diğer Uzmanlar
Facebook Twitter Instagram Youtube