DA
Soru Sahibi
11 Aralık 2024 15:51

Şiddetli kaygı bozukluğu

Hocam merhaba kaygı bozukluğu için 150 mg sulinex kullanıyorum daha öncede 300 mg kullanmıştım düzenli olarak doktorum ile ilacı bıraktık selectra 50 mg kullandım ve daha sonra sulinexe tekrar başladık 37.5, 75, 150 mg olarak toplamda 37 gündür sulinex kullanıyorum ara ara iyi olduğum anlarım oldu bu süreçte ama hala iyi değilim düşüncelerimi sağlıklı bir şekilde kontrol edemiyorum doktorum izinli sizce doz mu eksik geliyor tedaviye yanıt alamadım mi daha önce çok iyi gelmişti lütfen cevap verir misiniz ?

0
3 cevap
000 görüntülenme
Cevaplar (3)

Merhaba, tedavi başlandıktan sonra ruhsal durum dalgalı seyredebilir. İlk ayı geride bırakmışsınız. Geciktirmeden yeniden muayene olmanızı öneririm. Sağlıklı günler dilerim.

12 Aralık 2024 16:51
DA
Soru Sahibi

Ruhsal durumdan ziyade hocam düşüncelere hakim olamama var sağlıklı dusunememe uykum düzene girdi öncesinde tolvon 10 mg kullanıyordum bir haftadir içmiyorum ama ruhsal anlamda sadece içimdeki heves mutluluk yok ama ben buna takılmıyorum sadece aklını kaybetme korkusunu düşünüyorum acaba insanlarin kafasından neler geçiyor diye düşünüyorum sağlıklı olduğum günlerde neler düşünüyordum ki diyorum bunu bı turlu atamıyorum kafamdan daha önce sulinex 300 mg ile çok iyiydim sadece sizden şunu öğrenmek istiyorum bu düşüncelerde kendiliginden kaybolup gider mi doktorum izinli olduğu için bu cikmazdayim bu yüzden sizi rahatsiz ediyorum cevabınız için teşekkürler.

12 Aralık 2024 16:57

Ruhsal durumdan kastım; duygu, düşünce ve davranışlarınızın bütünüyle ilgiliydi. Kaygı duygusu ve ona eşlik eden olumsuz içerikli düşünceler psikiyatrik tedavilerden fayda görebilir. İyileşme sürecinin izlenebilmesi için periyodik muayenelerinize devam etmenizi öneririm.

2 Ocak 2025 10:37
DA
Soru Sahibi

Sulinex 150 mg tam anlamıyla 38. Günde düşüncelerimi yok etti bu süreçte dermoid kist ameliyatı oldum hiç bir korkum yokken ameliyattan sonra panik atak yaşadım üç gündür düşünceler geri geldi huzursuzluk başladı galiba ilaç dozajı yetersiz gelmeye başladı pazartesi günü doktorum ile randevum var bu süreçte bana cevap verip bı nebze de olsa içimi rahatlattiginiz için teşekkür ederim hocam iyi ki doktorlarımız var.

2 Ocak 2025 11:02

Rica ederim. Sizler de iyi ki varsınız. Sağlıklı ve güzel günler dilerim.

2 Ocak 2025 14:54
Uzm. Dr. Furkan Coşkun
Uzm. Dr. Furkan Coşkun Psikiyatri

Yazar toplam 39 soru cevapladı.

Doktorun Cevapladığı Diğer Sorular
Takviyeler Uzm. Dr. Furkan Coşkun
Yüksek Anksiyete Durumu Uzm. Dr. Furkan Coşkun
depresyon Uzm. Dr. Furkan Coşkun
1 haftadır uyuyamıyorum Uzm. Dr. Furkan Coşkun
Acil yardimci olurmusunuz Uzm. Dr. Furkan Coşkun
Psikiyatri İle İlgili Diğer Uzmanlar
Facebook Twitter Instagram Youtube