öncelikle merhabalar. 8 ay önce anksiyete teşhisi konuldu. dozunu artırmadan 37.5 mg 4 ay efexor kullandım. doktorumun bu doz seni iyi etmez süründürü demesi üstüne dozu yükseltmesine izin verdim. 4 ay kadarda 75mg kullandım. doktorum bu süre zarfında sadece hap yazdı ne bir test ne bir terapi ne bir öneri. herşeyi kendi araştırmam neticesindede hastalıktan kurtulamamaktan daha çok korkmaya başladım. kimi 15 sene ilaç kullanmış hala yenememiş. kimi ilacı bırakamıyor kimide yensede tekraralıyor. bu hastalıktan kurtulmak mümkün değilmi? tabiri caizse annemden amdiğim süt burnumdan geldi. şimdi dr değiştim ilacımı değişti paxil 20 mg başladık. çocuk sahibide olmak istiyordum haplardan dolayı onuda errtelemek zorunda kaldım. tms yöntemi hakkında bilgilendirebilirmisiniz. önerirmisiniz. haptan daha etkili olurmu acaba. şimdiden teşekkür ederim.
Psikiyatrlar genelde sadece ilacla sorunlarin cozulecegini dusunuyorlar. Fakat 15 sene tedavi gormek demek bu rahatsızlık sadece ilacla cozulemeyeceginin göstergesidir. Anksiyete bozukluğu psikoterapi ve farklı terapi yöntemlerine cevap veren bir rahatsızlıktir. EMDR Terapisi geçmişte yaşanan olumsuz anıların bir araya gelmesi sonucu insanların psikolojik problemler yaşamasına neden olmakta demektedir. Geçmişte yaşadığımız ama hala üstesinden gelemedigimiz anılarimizi geçmişte birakmamiza yardimci olur. Bu anlamda emdr terapi yöntemi size ciddi katkı sağlayacaktır.
çok teşekkür ederim ayhan bey her yöntemi denicem isteğim başarmak ve yenemeyenlere örnek olmak. hasta olmadan önce böyle bir hastalığın varlığından haberim yoktu ve gördümki çok var umarım sizin gibi değerli doktorlar sayesinde yeneriz.
Rica ederim Dilek hnm umarım en kısa zamanda bu sorunun üstesinden gelebilirsiniz.