Merhaba Hacer hanım, 17 yaşindayim boy uzamasi icin supratall adindaki besin takviye hapini kullanmayi dusunuyorum. Acaba icerigindeki besinler gercek midir onerirmisiniz ? Ve de balik hapi boy uzatirmi , ikisini ayni anda kullanabilirmiyim ? Tesekkurler
Merhabalar boy uzaması için veya başka bi isteğiniz için kullanacağınız her takviyeyi öncelikle dahiliye hekimlerine tam kan sayımı (tahlil) yaptırıp sonrasında kullanmalısın buradan öneri vermek doğru olmaz . İyi günler dilerim .
Peki kan sayımı yaptırdığım taktirde kullanmamda bir sorun olmazsa , L-arginine L-ornithine ve l-lysine aminoasitlerini içeren Universal Nutrition GH Max gibi ürünleri önerirmisiniz ? ve de balık hapıyla kullanabilirmiyim ? ayrıca hangi mineralleri kullanabilirim boy uzaması için, çünkü elimden geleni yapmak ve boy uzamasını sağlayacak tüm besinleri kullanmak istiyorum. teşekkürler ..
yazdığınız amino asitleri kullanabilirsin ama bilinçsizce kullanma çünkü bu ürünleri böbrekler süzer bu yüzden her insanın alması gereken miltar vardır. Omega 3 takviyesi ile amino asit alımının bi çakışması yok vucutta kullanılabilir beraber. Boyunun uzaması için ca alman ve aktivite olarak yer çekimine karşı olarak yapılan aktivitelerden basketbolda potaya top atma yada zıplama gibi kıkırdak dokunu uyarıcı hareketler öneririm. Ca ençok kaşar peynirinde bulunur bunuda eklemek isterim. Eğer kilolu , böbrek hastası yada kalp hastası değilsen günde 90 gr alınabilir en fazla not:70 kiloluk biri için .
Merhaba, ben 51 kiloyum. Herhangi bir hastalığımda yok. L-arginine L-ornithine ve l-lysine amino asitleri için sanırım kilo başına belli bir mg kullanmak gerekiyor. Normalde pek aminoasit ve protein içeren besinleri sık tüketmediğim için kanımda yüksek bir seviyede olduğunu sanmıyorum. ama yinede kan tahlili gerekir mi ? ve bağlantıdaki ürün en az a.o.l içeren ürün. Bu ürünü kiloma göre değerlendirirsek fazla gelir mi ? http://www.supplementler.com/urun/hardline-aol-120-kapsul-376 Asıl kullanmak istediğim üründe bu fakat sanırım içeriği çok yüksek benim için uygun olabilir mi ? http://www.supplementler.com/urun/universal-amino-*** *** **-tablet-412 Teşekkürler ..
Ürünle ilgili değerlendirme yapmam yanlış olur. Ürün hakkında bi yorumum yok. Eğer proteini gıdalardan almıyorsan ek preparat olarak amino asit kullanımı uygun olabilir . 51 kilo için bir günde yaklaşık 61 gram protein içeren bir beslenme uygun olabilir bunun için günde 3 bardak süt = 18 gr protein + 5 et değişimi (150gr et) içeren yada gümde bir yumurta ve 4 değişim 120gr et yada 1 yumurta + 2 parmak büyükşüğünde peynir ve 3 değişim 90 gr et bir günde yiyebileceğin protein içerikli beslenme şeklidir. Eğer bu kadar alımın varsa takviyeye gerek yoktur . Et yerine peyniri ve yumurtayı artırdığın takdirde de aynı proteini almış olursun. Suplemanların içerimdeki protein miktarına bakıp yediğin kadarını besinlerden yemediğin kısımları da supleman olarak kullanabilirsin. İyi günler dilerim.