Hocam kardiyoloji hipo tansiyon tanı koydu başım donuyo du yolda yürümeye korkuyorum bayi lcak gibi oluyorum ter basliyo doktor gunto ilaç önerdi siz den de bi yorum aliyim hocam tansiyonum 9 5 8 4 bazan 10 6
İyi günler, Hipotansiyon, kalp damar yapısı normal olduğu ortaya konmuş kişilerde ilaçla çok yükseltilebilecek bir durum değil malesef. Daha çok sıvı takviyesi, tuz artırılması, stres ve uyku problemlerinin düzeltilmesi ve egzersiz gibi tedbirlerle çözülmeye çalışılıyor. Size verilen ilacın adını tam olarak belirtirseniz (gunto isimli ilaç yok) bunun hakkında da yorum yapabiliriz. Geçmiş olsun.
Teşekürler hocam verdiğiniz bilgi için pardon hocam ilaç adı gutron pardon ilacın işimi onuda yurt dışından geliyormuş onuda alamadım hocam kardiyoloj i doktoru tasiyon için bi alet varmış menevra aleti oda pandemiden dolayı çalışmıyormuş yani yurt dışından o ilacı getirmek için rapora o giriceyim alet olmadan rapora işlem olmuyo hocam bol su ile düzelir mi hocam
Gutron (Midodrin) bu amaçla yurt dışında kullanılıyor, tedavi klavuzlarında da kullanılabileceği önerilmiş olan bir ilaç. Bahsettiğimiz tedbirlere mümkün olduğunca dikkat edilerek şikayetler ısrarla devam ediyorsa kullanılabilir, dikkatli kullanılması gereken bir ilaç. Doktorunuz size gerekli tedbirleri anlatacaktır.