merhabalar.ben uzun süre antidepresan kullandım ve 20 kilo aldım.ilaçları epey azalttım ve kilo yapan ilacı da bıraktım.daha yeni yeni kilo vermeye başladım.yediklerime mutlaka dikkat ediyorum.geçenlerde safe slimmer adlı bi zayıflamaya yardımcı ilaç gördüm eczanede.araştırdığımda olumsuz bi yorum göremedim.size de danışmak istedim bu konuda.sizce bu ilacın herhangi bir yan etkisi olur mu?çok önemli benim için.yardımcı olursanız çok sevinirim.teşekkürler ilginiz şimdiden.
Merhaba Berfin, kullanacağın o ilaç eczanede ticari kaygılarla da yer alıyor olabilir.Eczanede yer alması veya okuduğun yorumların olumsuz olmaması seni ilaca kullanmaya teşvik etmemeli.Doğal yollarla veremediğin kiloların bir şekilde yaşam şekli değişikliği yapmazsan tekrar geri gelecektir.Uzman yardımıyla çok rahat bu sorunu çözebilir ve sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazanarak kilo verebilir veya koruyabilirsin
doğru :/ tekrar alabilirim ilaçla verdiğim kiloları.diyet ve spor en ideali oluyor yine dediğiniz gibi.çok teşekkürler,sağolun.ilaç fikrini aklımdan tamamen çıkarıyorum.iyi çalışmalar.iyi günler..
Uzman yardımı alırsan kilo verme sürecin ve sağlıklı beslenmeyi yaşam şekli haline getirmen çok daha kolay olacaktır.