6ve 7 yaşlarında iki kızım var. İkisininde alt ıslatma problemi var. Gece ve gündüz sürekli olarak kaçırıyorlar. Dr. götürdüm fakat hiçbir problem çıkmadı. Psikolojik olabilir usendikleri için ve oyunu bırakmak istemedikleri için kaçırıyorlar denildi. Fakat bu durum beni çok yormaya basladi. Tahliller temiz çıkmasına rağmen alt ıslatma ya devam ediyorlar psikolojik bir neden mi yoksa tekrar doktora mi goturmeliyim? Ne tavsiye edersiniz? Şimdiden teşekkürler
Oncelikle cok gecmis olsun. Cocuklarda gunduz 3 yas gece 5.5 yas uzeri alt islatma normal degildir. Ozellikle gunduz damlatma aniden tuvalet hissinin gelip tuvalete yetisememe ic camasirinda tirnak kadar para kadar veya avuc ici kadar islaklik var ise mutlaka bir cocuk nefroloji uzmani gormeli ve tedavisini duzenlemelidir.
Çok tşk ederim Dr. Bey hemen soruma cevap verdiğiniz için. Duyarlılığınıza ayriyeten tşk ederim. avuç içi kadar değil damla damla da değil bütün çamaşırlarını komple islatacak kadar çok kaçırıyorlar. Ve malesef bunu gün boyu ve gece boyu sürekli yapıyorlar. Daha önce goturdugum nefroloji uzmanı herhangi bir problem olmadığını söylemişti. Tüm tahliller temiz çıktı. İns sizin tavsiyenizle tekrar götüreceğim. İyi çalışmalar dilerim kolay gelsin.
Tekrardan cok gecmis olsun. Dediginiz tarzda bir kacirma islatma var ise mutlaka tedavi uygulanmasi gerekiyor