Merhaba hocam18 aylık kizim var. benim bebeğimin sağ böbreği multikistik displastik böbrek ve kan değerleri sürekli düşük çocuk doktorumuz kan ilaci verdi 1 ay sadece kullandık ama 2 ayda bir kan değerlerine kan testi yaparak bakıyor ama ben endişeleniyorum sık sık kan aldırmak da kan değerlerini düşürmez mi ? hocam şuanda HGB 11.8 HCT 34.2 MCV 78.4 en LYM 68.3 diğer çıkan sonuçlar normal değerde son çıkan sonuçbu ne yapmamız gerekir hocam nasıl düzeltebiliriz. yardımcı olur musunuz?
Sayın emel kandar, Çocuğunuzun testleri normal, anemi sorunu yok, beslenmesinde demirden zengin gıdalar alması yeterli olur. İyi günler
Teşekkür ederim hocam iyi akşamlar :)
Rica ederim İyi günler
Merhaba hocam daha öncede kızım için size soru sormuştum yardımcı olmustunuz şimdide oğlum için sormak istiyorum. Hocam oğlum 2 kez havale geçirdi ikinci habelesi 16 eylülde oldu amoklavin antipiyotik kullandı 10 gün kullandı ilaç bitince tekrar hasta oldu hiriltılı öksürdu tekrar çocuk doktoruna götürdüm ciğerinde enfeksiyon var denildi bu sefer ceftinex antipiyotik kullandı 10 gün sonra kontrol gtiik iyi solunumu dedi doktorumuz bide astradam vitamin kullaniyor yaklaşık 10 gün üzerinden 1 hafta geçti şimdi tekrar içeriden öksürüyor burnu akıyor antipiyotik bitince cocug hasta ne yapıcagim nasıl bi yol izlemem gerektiğini bilmiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz.
Sayın emel kandar Çocuğunuzu takip eden Çocuk Uzmanı ile görüşün, gerekir ise daha ileri tetkikler yapılması gerekir. İyi günler