Yüz ovali sorunu ve tedavileri

Yüz ovali sorunu ve tedavileri

YÜZ OVALİ:

En önemli yaşlanma belirtilerinden biri yüz ovalinin yeniden kazandırılmasıdır.

Gevşeme ve Sarkmalar:

Yanakların gevşeme ve sarkması en önemli sorunlardan biridir. Tedavi ederken kişiye en  uygun olan  FİBROCELL, ULTHERAPY, ALTIN FREKANS, SCULPTURA ve THERMİLİFT  tedavilerinden birine veya kombinasyonlarına başvurulabilir.

Gevşeme  ve sarkma tedavilerine YANAKLAR bölgesinde bahsedilen tedavilerle nerdeyse aynıdır.

Jawl Lines ya da Çene Kenarı sarkma ve yağlanma:

Gevşeme ve sarkma tedavilerinden FİBROCELL, ULTHERAPY, ALTIN FREKANS, SCULPTURA ve THERMİLİFT  tedavilerinden birine veya kombinasyonlarına başvurulabilir. THERMİLİFT ve MEZOTERAPİ  ile istenmeyen yağları yok edilmesi de mümkündür.

Çene Kemiğinin Erimesi :

Yaşlanma ile oluşan sorunlardan biri de çene kemiğinin erimesidir. Özellikle çene köşesinin  erimesi yüz ovalinin bozulması ve gergin ve belirgin bir çene hattının kaybolmasında etkendir. Bu sorunun tedavisinde SCULPTURA ve DOLGU uygulamalarından faydalanılır.

Güçlenen kaslar ve yüzün aşağı çekilmesi:

Yüz ovalini bozan uygulamalardan biri de güçlenen platizma kasının yüzü aşağı doğru çekmesi dir. Ayrıca diş sıkmaya veya fazla ciklet çiğnemeye bağlı çiğneme kaslarının güçlenmesi yüz ovalinin bozulmasına neden olmaktadır. Bu sorunlara BOTOX ile çözüm bulunmaktadır.

Bu makale 19 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Dr. Hüseyin Tırman

Dr. Hüseyin TIRMAN, 1973 yılında Burdur’da doğmuştur. Tıp eğitimini İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır. Ardından eğitim için Londra ve ABD’ye gitmiştir. İlaç sektöründe ürün yöneticiliği yapan Dr. TIRMAN, İşletme Yönetimi ve Organizasyonu Master’ı ve MBA programlarını tamamlamıştır. Estetik ve sağlık alanında uzmanlaşmış olan Dr. Hüseyin TIRMAN, başarılı medikal estetik uygulamaları yapmakta olup ameliyatsız gençleştirme teknolojilerini hastalarının hizmetine sunmaktadır. Ayrıca, eğitimci yönü ile sektördeki firma ve çalışanlara medikal estetik alanında eğitimler vermekte, güncel yaklaşımları yakından takip etmekte ve polikliniğinde uygulamaktadır. Tüm bunların yanı sıra Ameliyatsız Gençleştirme Teknolojilerini hastalarına uygulayan öncü hekimlerdendir. Dr. Hüseyin TIRMAN, 200 ...

Dr. Hüseyin Tırman
Dr. Hüseyin Tırman
İstanbul - Medikal Estetik Tıp Doktoru
Facebook Twitter Instagram Youtube