Pıcosıl (pıcosure) nedir ?

Pıcosıl (pıcosure) nedir ?

Picosaniye hızında lazer dövme ve cilt lekelerine gönderilen enerji sayesinde çok daha yüksek darbeye maruz kalan sorun “fotomekanik etki” dediğimiz bir yöntemle çok küçük parçalara ayırabiliyor. Dövmedeki boya, lekeyi oluşturan “melanin”  küçük parçalara bölünüyor. Buda savunma hücrelerinin onları yutup daha daha hızlı ve daha az seansta leke ve dövmelerden kurtulmamıza yarıyor. Pico saniye hızına ulaşabilen ışık sayesinde; dövme ve leke üzerine en etkili Alexandrite dalga boyunu kullanarak çok daha az seansta ve cilde zarar vermeden sorunları ortadan kaldırmak mümkün hale geldi. Ayrıca bu dalga boyu mavi ve yeşil renkli boyalara da etkili olduğundan, KTP başlığı ile birlikte tüm renklerdeki dövmeleri silmek artık ortalama 3-4 seans kadar sürüyor. Üstelik cilde zarar vermeden.

“Fokus Lens Teknolojisi” sayesinde bal peteği gibi birkaç mm’lik ışık birçok parçaya bölünerek cilde zarar vermeden, ağrısız ve iyileşme için zaman gerektirmeden sorunlarınızı çözebilmektedir.Picosil, enerjiyi verirken çok küçük parçalar şeklinde bölerek enerjinin giderilmesi ile en etkin sonuçları daha az seansta almanızı sağlamaktadır.

Çiller

Doğum sonrası dahil tüm lekeler

Her renk dövme çıkartma uygulamaları

Sivilce izleri

İnce kırışıklık ve cilt gençleştirme

Bu makale 20 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Dr. Hüseyin Tırman

Dr. Hüseyin TIRMAN, 1973 yılında Burdur’da doğmuştur. Tıp eğitimini İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır. Ardından eğitim için Londra ve ABD’ye gitmiştir. İlaç sektöründe ürün yöneticiliği yapan Dr. TIRMAN, İşletme Yönetimi ve Organizasyonu Master’ı ve MBA programlarını tamamlamıştır. Estetik ve sağlık alanında uzmanlaşmış olan Dr. Hüseyin TIRMAN, başarılı medikal estetik uygulamaları yapmakta olup ameliyatsız gençleştirme teknolojilerini hastalarının hizmetine sunmaktadır. Ayrıca, eğitimci yönü ile sektördeki firma ve çalışanlara medikal estetik alanında eğitimler vermekte, güncel yaklaşımları yakından takip etmekte ve polikliniğinde uygulamaktadır. Tüm bunların yanı sıra Ameliyatsız Gençleştirme Teknolojilerini hastalarına uygulayan öncü hekimlerdendir. Dr. Hüseyin TIRMAN, 200 ...

Etiketler
Sivilce izleri
Dr. Hüseyin Tırman
Dr. Hüseyin Tırman
İstanbul - Medikal Estetik Tıp Doktoru
Facebook Twitter Instagram Youtube