Thulium lazer bebek yüz güzelliği

Yıllar içerisinde ciltte oluşan hasarların giderilmesini amaçlayan Baby Face (Thulium Lazer) uygulaması, cildin ihtiyaç duyduğu bileşenlerin cildin alt katmanlarına nüfuz etmesini sağlayan etkili bir cilt gençleştirme ve yenileme uygulamasıdır. Cildin alt katmanlarından onarılmasını amaçlayan Baby Face (Thulium Lazer) uygulaması, hayati önem taşıyan serumların cilde uygulanmasıyla cilt onarım sürecini hedef alıyor.

Thulium lazer bebek yüz güzelliği

Baby Face (Thulium lazer) uygulaması günümüz lazer teknolojileri arasında en ileri teknolojilerden biri diyebileceğimiz etkili bir uygulamadır. İçerdiği thulium lazer ile açılan mikrokanallar sayesinde cilde uygulanan besleyici bileşenlerin cilde daha iyi nüfuz etmesini sağlar. Etkili bir yeni nesil cilt gençleştirme uygulaması olan Baby Face (Thulium Lazer) tedavisinde etkili içeriğe sahip özel dermokozmetik ampuller kullanılmaktadır. Hasar görmüş cilde gerekli onarımı sağlayarak bakım yapan bu dermokozmetik ampuller, cildin içten dışa bakılmasını sağlar.

Baby Face (Thulium Lazer) uygulaması, yaşlanmaya bağlı kahverengi lekeler, aşırı güneş ışığına maruz kalma sonucu oluşan lekeler, ince kırışıklıklar, cilt tonu bozuklukları, cilt gevşeklikleri ve ciltteki sarkmalar gibi birçok farklı cilt deformasyonunun tedavisinde etkin olarak kullanılan bir thulium lazer sistemidir. Dekolte bölgesinin gençleştirilmesi, cilt sorunlarından maksimum düzeyde kurtulma sağlayan ileri teknoloji ürünü bir işlemdir.

Acı ve sızısız olan Baby Face (Thulium Lazer) uygulaması, klinik ortamda, anestezik kremlere ihtiyaç duyulmadan uygulanan ve cildin ihtiyacı olan bu ampullerin emilimi için en uygun ortam olup, yaraların iyileşmesine destek olmaktadır. cilt içten dışa doğru.

Gelişmiş bir cilt bakım uygulaması olan Baby Face (Thulium Lazer) sosyal yaşamını kesintiye uğratmaz, işlem sonrasında hasta sosyal hayatına rahatlıkla dönebilir ve günlük rutinlerine devam edebilir.

Cilt deformasyonlarıyla mücadele eden ve klasik cilt bakımıyla istediği sonucu alamayan herkes için uygun bir yöntem olan Baby Face (Thulium Lazer) uygulaması, güvenli ve konforlu bir işlem olup etkileri kısa sürede görülmeye başlar.

Seanslar halinde uygulanan Baby Face (Thulium Lazer) uygulamasında seans sayısı hastadan hastaya değişmektedir.

Bu makale 15 Kasım 2023 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Dr. Güngör Kırmızıgül

Dr. Güngör Kırmızıgül, çalışmalarına Antalya ve İstanbul'da bulunan özel muayenehanesinde devam etmektedir.

Yazarı sosyal medya'da takip edin
instagram
Etiketler
Cilt dolgusu
Dr. Güngör Kırmızıgül
Dr. Güngör Kırmızıgül
Antalya - Pratisyen Hekimlik
Facebook Twitter Instagram Youtube