Çene hattı dolgusu

Günümüzün popüler uygulamalarından biri olan çene hattı dolgusu uygulaması olarak da bilinen Jawline, yaşlanmaya bağlı olarak sıkılığını kaybeden ve cilt altı dokularda hacim kaybına neden olan, yanaklarla gıdı arasındaki çene hattının yeniden eski haline getirilmesi amacıyla yapılır. Hyaluronik asit bazlı dolgular ile ciltteki gevşemeler başlatılarak yeniden belirgin hale getirilerek daha genç bir yüze ulaşılır.

Çene hattı dolgusu

Jawline dolgusu oldukça konforlu ve güvenilir bir dolgu işlemidir. Uygulama yaklaşık 15 dakika sürmektedir. Gerektiğinde anestezik kremlerle de desteklendiği için pratik olarak ağrısız ve ağrısız bir uygulamadır. İşlemin hemen ardından kişi sosyal hayatına rahatlıkla dönebilir ve günlük rutinlerine devam edebilir.

Tatmin edici sonuçlar veren jawline (jawline dolgusu) uygulamasının kalıcılığı birçok dolgu uygulamasında olduğu gibi ortalama 12 ila 18 ay arasındadır. Bu süre sonrasında yenilenmesi gerekse de, işlemin düzenli yapılması halinde kalıcılık süresi bir miktar uzar.

Klinik ortamda uzman hekim tarafından yapılması gereken çene hattı dolgusu (çene hattı) uygulaması kulak memesi ile çene ucu arasındaki çizgiyi belirginleştirir.

İyileşme süresi olmadığından ve kısa sürede uygulanabildiğinden hayatı hızlı geçen kadın ve erkeklerin tercih edebileceği jawline dolgusu (çene hattı) uygulaması için 18 yaşını doldurmuş olmak gerekmektedir.

Pek çok dolgu ve botoks uygulamasıyla kombinlenebilen jawline (çene hattı) dolgusu uygulaması ile daha karakteristik bir yüz elde edebilir, sizi olduğunuzdan daha yaşlı ve yorgun gösteren yüz hatlarınızı daha güzel bir görünüme kavuşturabilirsiniz. dinamik görünüm.

Küçük dokunuşlar yaşlanmanın getirdiği deformasyonları geride bırakmanıza yardımcı olabilir.

Çene hattı dolgusu uygulaması Jawline hakkında detaylı bilgi almak ve randevu almak için kliniğimizin telefon numaralarından veya sosyal medya hesaplarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Bu makale 15 Kasım 2023 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Dr. Güngör Kırmızıgül

Dr. Güngör Kırmızıgül, çalışmalarına Antalya ve İstanbul'da bulunan özel muayenehanesinde devam etmektedir.

Yazarı sosyal medya'da takip edin
instagram
Etiketler
Çene bozukluğu
Dr. Güngör Kırmızıgül
Dr. Güngör Kırmızıgül
Antalya - Pratisyen Hekimlik
Facebook Twitter Instagram Youtube