Somon dna ile gençleşmek mümkün

Somon dna ile gençleşmek mümkün

Cildimizin zamanla kaybettiği nemi geri kazandırmak, cilt ve hücre yenilemesini tetiklemek, saf Hyalüronik Asit ve Somon Balığının sperminden elde edilen DNA molekülleri ile sağlanabilmekte ve 2 ay gibi bir süre sonucu ciltteki canlanma ve gençleşme gözlemlenebilmektedir.

Somon DNA aşısı nasıl uygulanır?

Somon DNA tedavisi, iki aşamada bilimsel olarak uygulanır. İki aşamalardan birincisi nemlendirme işlemidir, hyalüronik asit tedavisi sayesinde cildin kaybettiği nem dengesi düzene sokulur ve sonrasında asıl tedaviye başlanılabilmesi için alt yapı hazırlanır. Bu alt yapı hazırlığı yaklaşık 2 hafta sürmekte ve sonrasında asıl gençleştirme etkisi sağlayan 2. aşamaya geçilir.

2. aşamada somon balıklarının spermlerinden elde edilen serumun enjeksiyonu yapılır. Bu uygulama sayesinde olumsuz etkenlerden dolayı görülen protein eksiklikleri tamamlanır, bu sayede ciltte gün geçtikçe gençleşme ve canlanmalar görülür. Cilt yaşlanmasını durdurarak, gençleşme ve canlılık etkisi ortaya çıkaran bu yöntem ile yaşlanmayı cildimizden uzak tutabilmek mümkün.

Somon DNA’sı ile sağlanan cilt gençleştirme yönteminde kullanılan somon balığı spermi yanı sıra ciltteki ihtiyaçlar doğrultusunda farklı vitamin takviyeleri de yapılabilir. Ciltteki çoğu vitamin ve protein ihtiyaçlarını sağlayan Somon DNA tedavisi, doğal onarım yapan ve cildin gençleşmesini sağlayan bir yöntemdir.

Bu makale 17 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Op. Dr. Müge Sevindik

Op. Dr. Müge SEVİNDİK, 1985 yılında Isparta'da doğmuştur. Lisans öncesi öğrenimlerinin ardından 2003 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini 2009 yılında başarıyla tamamlayarak Tıp Doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise, 2009 - 2016 yılları arasında İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi'nde tamamlamış ve Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı olmuştur. Uzmanlık tezini "Sıçanlarda Mikroakım Stimülasyonu ve Sinir Büyüme Faktörü ile doku rejenerasyonunun Gösterilmesi" üzerine yaptı. Aynı konulu çalışma 2017 yılında EURAPS (Europian Association of Plastic Surgeons) İtalya-Pisa kentinde sunuldu. Uzmanlık eğitimi sonrası devlet hizmeti görevlendirmesi ile Yalova Devlet Hastanesi'nde Plastik Rekonstruktif ve Estetik Cerrahi kliniğinde 2016-2018 yılları arasında çalıştı. Op. Dr. Müge SEVİNDİK, yurtiçi ve ...

Etiketler
Somon
Op. Dr. Müge Sevindik
Op. Dr. Müge Sevindik
İstanbul - Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi
Facebook Twitter Instagram Youtube