Somon dna+ gençlik aşısı nedir?

Somon DNA+ Gençlik Aşısı Nedir?

Somon dna+ gençlik aşısı nedir?

Somon DNA, daha bilinen adıyla Gençlik Aşısı, hyaluronik asit ve somon DNA’nın cilde enjekte edilmesiyle uygulanan bir aşı uygulamasıdır. Cildi nemlendirip nemlendiren ve gençleştiren Somon DNA+ Gençlik Aşısı, kırışıklık giderilmesi açısından ne verimli tedavi yöntemlerinden biridir. Shinest  kliniği olarak cilt sorunlarınızın etkin bir şekilde iyileştirilmesi için gereken her tür donanım ve uzmana ev sahipliği yapmaktadır.

Neden Somon DNA+ Gençlik Aşısı Yaptırmalıyım?

Daha ilk seansında etki gösteren uygulama ortalama 5 seans içerisinde beklenen sonuca ulaştırır. Genel bir sağlık sorunu olmayan herkesin sorunsuz yaptırabileceği Somon DNA+ Gençlik Aşısı, gözaltı sorunları, kırışıklıklar, cilt matlaşması gibi sorunların giderilmesi için alternatiflerine göre en etkili tedavilerden biridir.

Somon DNA+ Gençlik Aşısı’nı Kimler Yaptırmalı?

Daha sağlıklı ve genç bir cilde sahip olmak isteyenler

Cildini yaşlanma kaynaklı deformasyonlardan korumak isteyenler

Cilt lekeleri ve çevresel faktörlerden kaynaklı deformasyonları düzeltmek isteyen

Gözaltı morluklarının ve kırışıklıklarının giderilmesini isteyenler

Somon DNA+ Gençlik Aşısı Nasıl Uygulanır?

Uygulama yapılmadan 15 gün önce cilt Shinest Estetik ve Güzellik Merkezi uzmanları tarafından önerilen nemlendiriciler ile nemlendirilerek işleme hazır hale getirilir. Uygulama yapılacağı gün cilt antiseptik temizleyiciler ile temizlenir ve anestezik kremler kullanılarak uyuşturulur, bu sayede olası ağrı ve acı hissi en aza indirilir. Daha sonra Mezoterapi tabancası ile cilde Hyaluronik Asit, Glicine, L Lysine, L Leusin gibi aminoasitler enjekte edilir.

Somon DNA+ Gençlik Aşısı Uygulamasında Ağrı veya Acı Hissedilir mi?

Somon DNA+ Gençlik aşısı ağrısız bir uygulama olsa da acı eşiği düşük ve hassas kişiler için uygulama öncesi cilde anestezik kremler sürülerek cilt uyuşturulur. Bu sayede olası ağrı ve acı hissi en aza indirilir.

Bu makale 31 Mayıs 2022 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Uzm. Dr. Muhammed Aksoy

Uzm. Dr. Muhammed Aksoy , Hacettepe Tıp Fakültesi İngilizce bölümünden 2003 yılında mezun olduktan sonra İstanbul Çapa Tıp Fakültesinden 2009 yılında Dermatoloji uzmanlığımı tamamlamıştır. 2021 yılına kadar Devlet ve özel hastanelerde dermatoloji uzmanı olarak görev almıştır. 2021 yılında Shinest Estetik Kliniğini kurmuştur. Antiaging, leke tedavisi, cilt hastalıkları tedavileri, dolgu, botoks, ip askı, lazer uygulamaları, HIFU, PRP-Mezoterapi, Altın iğne üzerine çalışmalara devam etmektedir. Hala gelişmekte olan dermokozmetik uygulamaları ve tedavileri literatür, mesleki eğitimler, kongreler ışığında yakından takip ederek verilen hizmeti en üst düzeyde sunmaya devam ediyor.

Etiketler
Somon
Uzm. Dr. Muhammed Aksoy
Uzm. Dr. Muhammed Aksoy
İstanbul - Dermatoloji
Facebook Twitter Instagram Youtube