Radyofrekans nedir?

Radyofrekans nedir?

Laserlerde ışık enerjisi ile doku tamiri yaparken, burada elektrik enerjisini ısıya çevirerek kollajen yapımı uyarıyoruz. Epidermis tabakası ile işimiz olmadığı için leke ve yara bakımı sözkonusu olmadan bir öğlen arasında tedavinizi yapabiliyoruz. Bildiğimiz radyodalgaları doku ile karşılaşınca doku ısınıyor ve bunu kontrollü bir şekilde derinlik ayarı yaparak verdiğimiz için hersey hekimin kontrolü altında oluyor. Yüzdeki kırışıklar, göz çevresindeki kaz ayakları, glabellar bölge, alın çizgilerinin tedavisinde, kaş kaldırma, boyun ve çene toparlamada birkaç seansla çözüm sunuyoruz.

Üstelik en çok gördüğümüz yan etki sadece hafif bir kızarıklık ve şişlik oluyor. Bu yöntemi saç dökülmesi, yüz ve boyun sarkmalari, ellerdeki sarkmalar, akne izleri, cilt çatlakları , sellülit  lokal yağ fazlalıklarının tedavisinde, gene son yıllarda koltukaltı terlemesi, cilt tümörleri, akne rozase; su çiçeği hastalığının izlerinde güvenle kullanıyoruz. Her yaşta her cilt tipinde rahatlıkla kullandığımız için en sevdiğimiz yöntemlerden biridir.  Yapılmaması gereken durumları cok iyi bilen; doz ve seans aralıklarını doğru uygulayan;hastayı doğru seçen ellerde; cok güvenilir bir tedavi yöntemidir.

Bu makale 7 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Uzm. Dr. Belma Türsen

Uzm. Dr. Belma TÜRSEN, lisans öncesi öğrenimlerinin ardından Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini başarıyla tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise, Ankara Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaparak Dermatoloji Uzmanı olmuştur. 

Uzm. Dr. Belma TÜRSEN, iyi derecede ingilizce bilmekte ve mesleki çalışmalarına Mersin'de bulunan özel muayenehanesi'nde devam etmektedir.

Etiketler
Radyofrekans nedir
Uzm. Dr. Belma Türsen
Uzm. Dr. Belma Türsen
Mersin - Dermatoloji
Facebook Twitter Instagram Youtube