Quantum

Quantum

Zayıflama ve beden inceltme, selülit, lenfatik drenaj gibi uygulamaları bulunan pasif egzersiz ve sıkılaşma programlarını kapsar. Gevşemiş, yapısını yitirmiş kasları tekrar yapılandırmaya yardımcı olan bir yöntemdir.

Nasıl uygulanır : Vücudun sorunlu olan bölgelerine özel pedler bağlanarak titreşim akımları cihaz yardımı ile verilir. Özelikle dokuyu sıkılaştırmaya ve toparlamaya yönelik uygulamalardır. Bacak içi sarkmaları, düşük popo, sarkan kollar, doğum sonrası elastikiyet kaybı oluşmuş karın, bel kenarları uygulama alanlarıdır.

Uygulama süresi: 30-45 dakika

Seans aralıkları: Haftada 2-3 seans olmak üzere toplam 15 seans uygulanır.

Sonuç: Sıkılaşma ve incelme hedeflenir.

Uygulama yeri-şartları: Muayenehane şartlarında yapılır.

Bu makale 7 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Op. Dr. Mete Aksu

Op. Dr. Mete Aksu, 1973 yılında Çorum’da dünyaya geldi. Lise eğitimini 57. dönem mezunu olarak Atatürk Lisesi'nde tamamlamasının ardından tıp eğitimini Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde tamamlayarak tıp doktoru unvanını aldı. Ardından Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na katılan Dr. Aksu TCG Anıttepe ve TCG Turgut Reis fırkateyn gemilerinde Teğmen ve Üst Teğmen olarak görev aldı. Ardından Ankara Gata Plastik Rekonsrüktif ve Estetik Cerrahi Kliniği'nde görevlerini sürdürdü. Dr. Aksu, (Bilkent Üniversitesi Genetik ve Moleküler Biyoloji bölümü ile ortak çalışma) VEGF, EGF ve FGF genleri modifiye edilmiş keratinosit kültürünün ratlarda Kronik Yara iyileşmesine etkisi bitirme tezi ile ihtisasını tamamladı. Dr. Aksu, Kasımpaşa Deniz Hastanesi'nden Yarbay Rütbesi ile emekli oldu. Çalışmalarını halen Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi'ndeki kliniğinde ...

Etiketler
Zayıflama ve beden inceltme yöntemleri
Op. Dr. Mete Aksu
Op. Dr. Mete Aksu
İstanbul - Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi
Facebook Twitter Instagram Youtube