New thermage cpt

New thermage cpt

Yaşlandıkça cildinizdeki kolajen parçalanır ve bu da kırışıklıklara ve cildin sarkmasına neden olur.Thermage daha genç görünen cilt için yeni kolajen gelişimini destekler ve mevcut kolajeni canlandırır.Thermage da cildin alt kısmını güvenli şekilde ısıtan patentli bir RF teknolojisi kullanır.

Termage yüz uygulaması ameliyat yâda iğne olmadan, doğal olarak daha genç görünüm sağlamak için cildin sıkılaştırılmasına ve pürüzsüzleştirilmesine yardımcı olur. Tek uygulama. Tedavi kısa sürede sonuçlarını göstermeye başlar ve etkinliği artarak altı aya kadar devam eder.

İyileşme süresi neredeyse yok denecek kadar az. Uygulamadan sonra hemen normal günlük yaşamınıza dönebilirsiniz. Cilt rengi ayırt etmez. Lazerlerin aksine Thermage® yüz uygulamaları her cilt türünde ve renginde etkilidir.

Yıl boyunca uygulanabilir. Thermage işleminden sonra, lazer işlemlerinde olduğu gibi güneşten korunmanıza gerek yoktur. Thermage işlemini yazın yada size uygun olan herhangi zaman için planlayabilirsiniz!

Yorgun Görünen Gözleri Canlandırın

Thermage® göz uygulamaları, ameliyat ya da iğne gerektirmeden göz çevresindeki kırışıklıkların ve sişliklerin azaltılmasına, cildin düzgünleştirilmesine ve sıkılaştırılmasına yardımcı olan tek işlemdir. Üstelik iyileşme süresi yok denecek kadar azdır. Tek uygulama. Tedavi kısa sürede sonuçlarını göstermeye baslar ve etkinliği artarak altı aya kadar devam eder.

Daha genç, daha kalkık gözler. Gözler daha parlak görünür. Cilt daha sıkı ve pürüzsüz hale gelir. Gözler daha açık ve canlı görünür. Göz kapağı sarkmaları ve gözaltı torbacıkları azalır.  Uygulamadan hemen sonra makyaj yapabilir ve normal günlük yaşamınıza dönebilirsiniz. Dünyadaki ilk ve tek FDA tarafından onaylanmış, cerrahi olmayan göz kapağı uygulamasıdır. Tüm Thermage uygulamaları gibi Thermage göz uygulamaları da ten renginin ve dokusunun iyileşmesine yardımcı olurken genç görünüm için cildi sıkılaştırır ve dış hatları belirginleştirir.

Bu makale 9 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Dr. Mustafa Karataş

Dr. Mustafa KARATAŞ, 2002 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olarak tıp doktoru unvanını almıştır. 2002-2004 yılları arasında yurt dışında medikal estetik konusunda eğitim alarak, bu alanda eğitimini kendini geliştirmeyi tercih etmiştir. 2004-2007 yılları arasında özel bir hastanenin Estetik ve Kozmetik bölümünde sorumlu hekim olarak görev yapmıştır. 2007’de Dipnot Nişantaşı Estetik Merkezi’ni kurmuştur. Kurucusu ve sahibi olduğu bu merkezde Medikal Estetik alanında hastalarına hizmet vermektedir. Dr. Mustafa KARATAŞ, AMWC, IMCAS, ve AMME gibi her yıl tekrarlanan, dünyadaki estetik ve estetikteki son gelişmelerin takip edilip tartışıldığı kongrelerde ve eğitim programlarında katılımcı doktorlar arasında yer almaktadır. 2006-2009 yılları arasında, botox ve dolgu konusunda Türkiye’deki ilk 10 kullanıcıdan biri olarak p ...

Etiketler
Cilt gençleştirme
Dr. Mustafa Karataş
Dr. Mustafa Karataş
İstanbul - Medikal Estetik Tıp Doktoru
Facebook Twitter Instagram Youtube