Zeltiq

Zeltiq

ZELTIQ™ in CoolSculpting™ tedavisi vücudun göbek, yan bölge, sezaryen doğum sonrasında oluşan alt karın, sırt, kalça ve vücudun diğer bölgelerinde oluşan yağ birikimlerinin %20 ile %40 oranında azalmasını sağlayan bir tedavidir. Her yaştan erkek ve kadınlara uygulanabilen, özellikle yoğun tempolu iş ve özel yaşamlarından ödün vermek istemeyen kişilerin tercih ettiği ağrısız, acısız, zahmetsiz ve sadece bir seanslık bir işlemdir. İşlemin uygulanacağı bölge ya da bölgeler doktorunuz tarafından belirlendikten sonra cildinizin korunması için ıslak mendil benzeri koruyucu özel bir malzeme vücudunuzun ilgili bölgesine kaplanır.

Cerrahi bir müdahale ve iyileşme için belirli bir süre gerekmediğinden dolayı  hasta ve hekim için son derece konforlu ve rahat bir tedavidir ve sonuçları kalıcıdır. Bölgesel incelme amaçlı yağ dokusunun kalınlığının azaltılmasına ait FDA onayı da bulunan Zeltiq CoolSculpting tedavisi tüm Dünya’da olduğu gibi ülkemizde de her geçen gün daha fazla kişi tarafından tercih edilmektedir.

• Cerrahi müdahale ve anestezi gerektirmeyen,

• İyileşme süreci gerektirmeyen,

• İşlem tekrarı gerektirmeyen,tek seanslık,

• Uygulama süresince operatör müdahalesi ve çalışması   gerektirmeyen,

• Tedavi öncesi ve sonrasında ilaç, diet vb. özel bir işlem   gerektirmeyen,

• Sonuçları kalıcı olan bir tedavidir.

Bu makale 12 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Dr. Mustafa Karataş

Dr. Mustafa KARATAŞ, 2002 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olarak tıp doktoru unvanını almıştır. 2002-2004 yılları arasında yurt dışında medikal estetik konusunda eğitim alarak, bu alanda eğitimini kendini geliştirmeyi tercih etmiştir. 2004-2007 yılları arasında özel bir hastanenin Estetik ve Kozmetik bölümünde sorumlu hekim olarak görev yapmıştır. 2007’de Dipnot Nişantaşı Estetik Merkezi’ni kurmuştur. Kurucusu ve sahibi olduğu bu merkezde Medikal Estetik alanında hastalarına hizmet vermektedir. Dr. Mustafa KARATAŞ, AMWC, IMCAS, ve AMME gibi her yıl tekrarlanan, dünyadaki estetik ve estetikteki son gelişmelerin takip edilip tartışıldığı kongrelerde ve eğitim programlarında katılımcı doktorlar arasında yer almaktadır. 2006-2009 yılları arasında, botox ve dolgu konusunda Türkiye’deki ilk 10 kullanıcıdan biri olarak p ...

Etiketler
Yağ birikimi
Dr. Mustafa Karataş
Dr. Mustafa Karataş
İstanbul - Medikal Estetik Tıp Doktoru
Facebook Twitter Instagram Youtube