Mutluluk aşısı p shot

Mutluluk aşısı p shot

Mutluluk Aşısı ForMen (P-Shot – Priapus Shot®) erkeklere cinsel performanslarında kalıcı gelişmeler sağlamak üzere tasarlanmış bir işlemdir. Bu güvenli ve etkin işlemin, erektil disfonksiyon (sertleşme problemi / iktidarsızlık) hastalığı olan erkekler için başarılı olduğu gösterilmiştir. Erektil disfonksiyonun sebepleri arasında ise büyümüş prostat, prostat kanseri, geçirilmiş cerrahinin yan etkileri, ilaç yan etkileri ve diyabet (şeker hastalığı) gibi sağlık sorunları sayılabilir.

Mutluluk Aşısı ForMen, (P-Shot – Priapus Shot®) eski yunan cinsel güç tanrısının adından esinlenerek adlandırılmıştır.  Böyle olmasına rağmen P-shot bir mit değildir! Tam tersine sertleşme problemini etkin bir şekilde tedavi eden modern bir tıbbi işlemdir. Diğer erektil disfonksiyon (sertleşme problemi / iktidarsızlık) tedavilerinin aksine haplar, kremler veya diğer erkek cinsel gücü arttırıcı tedavilerin aksine uzun süreli sonuçlar elde edilebilir.

Mutluluk Aşısı ForMen (P-Shot – Priapus Shot®) penise yapılan acısız bir enjeksiyondur. Erkek cinsel gücünü iyileştirmek için yapılan tıbbi gelişmelerde yenilikçi, kök hücre teknolojisinin kullanıldığı bir uygulamadır. Mutluluk Aşısı ForMen (P-Shot – Priapus Shot®) sadece cinsel güç artışı sağlamakla kalmaz, aynı zamanda yan etki olarak hem penis boyutunu büyüten hem de performans artışı sağlayan cerrahi olmayan tek yöntemdir.

Penis Büyütme & Cinsel Güç Arttırma için Mutluluk Aşısı ForMen (P-Shot – Priapus Shot®)

Çoğu erkek ağrılı ve iyileşme süresi zorlu olan penis büyütme operasyonuna bir alternatif aramaktadır. Mutluluk Aşısı ForMen (P-Shot – Priapus Shot®) cinsel gücü arttıran, daha iyi bir performans sunan ve penis boyutunda büyüme sağlayan ilaçsız, cerrahi olmayan bir yöntemdir.

Mutluluk Aşısı ForMen (P-Shot – Priapus Shot®) ne yapar?

Kişinin kendisine ait, kanında bulunan büyüme faktörlerinin plazmasıyla birlikte (diğer adıyla ADVANCED PRP) ayrıştırılması ve penisin özel bazı noktalarına enjekte edilmesinin birleşimidir. Priapus Shot’ta kan kaynaklı büyüme faktörlerinin penisi iyileştirmesi, adeta yenilemesi için kullanılır. Vücudun reddetme ihtimali olmayan, kendi kanınızdan elde edilen bir kan ürünü işlem sırasında ayrıştırılır, vakit kaybetmeden uygulanır ve son derece başarılı sonuç verir.

İşin sırrı ise kendi kanınızdan elde edilen ADVANCED PRP’dir. Herhangi bir ADVANCED PRP içeren uygulamada olduğu gibi Mutluluk Aşısı ForMen’de (P-Shot – Priapus Shot®) de bir miktar kanınız alınır. Daha sonra özellikle bu ve benzeri işlemlerde kullanılmak üzere özelleştirilmiş bir santrifüj cihazı ile büyüme faktörleri kanınızdan ayrıştırılır. Böylece sıradan PRP kitleriyle elde edilen büyüme faktörü miktarının 15 ila 16 katı olan bir sıvı elde ederiz. Böylece konsantre ve onarım gücü oldukça yüksek bir ADVANCED PRP elde ederiz ve bu da peniste onarım, dolayısıyla penisi büyütme ve cinsel gücü arttırmanın temelini oluşturur.

ADVANCED PRP bir çeşit kök hücre tedavisidir. Fazladan kök hücre kullanılmamakla beraber dokunun içinde bekleyen kök hücreleri yeniden dokuyu onarmak ve gerekli yerlerde üretmek üzere uyarır. Burada kök hücrelerin iyileştirici gücünü cinsel gücünüzü arttırmakta kullanırız.

Kim Mutluluk Aşısı ForMen (P-Shot – Priapus Shot®) için iyi bir adaydır?

Artmış cinsel performans isteyen, penis boyunu büyütmek isteyen veya daha iyi bir cinsel hayat isteyen her bey bu işlemden fayda sağlar. 35-65 yaş arası her iki erkekten biri erektil disfonksiyon (sertleşme sorunu / iktidarsızlık) veya başka cinsellik sorunlarıyla karşılaşır. Mutluluk Aşısı ForMen (P-Shot – Priapus Shot®) bu kişilere yardımcı olmak üzere tasarlanmıştır.

Özellikle prostat problemleri, Peyroni Hastalığı, ilaç yan etkileri veya hipertansiyon, diyabet gibi diğer sağlık problemleri nedeniyle erektil fonksiyonu bozulan kişilerde iyileşme sağlar.

İster hafif bir sorun olsun isterse en son ereksiyonunuzun üzerinden yıllar geçmiş olsun Mutluluk Aşısı ForMen (P-Shot – Priapus Shot®) size yardımcı olur.

Daha da fazlası, erektil disfonksiyon (sertleşme sorunu / iktidarsızlık) için önceden başka bir tedavi aldıysanız ve memnun kalmadıysanız da Mutluluk Aşısı ForMen’e (P-Shot – Priapus Shot®) engel değildir.

Ücretsiz Mutluluk Aşısı ForMen (P-Shot – Priapus Shot®) konsültasyonu için lütfen başvurun.

Lütfen kliniğimize Mutluluk Aşısı ForMen’in (P-Shot – Priapus Shot®) sizin için uygun olup olmadığını konusunda bilgi almak için başvurun. Çekinmenize veya bu nedenle yaşadığınız özgüven kaybıyla yaşamanıza ve daha da önemlisi tatmin edici olmayan cinsel yaşantınıza devam etmenize hiç gerek yok.

Aşağıdakileri elde edebilirsiniz;

Daha uzun, daha sert ve sürdürülebilir ereksiyonlar,
• Bilimsel olarak ispat edilmiş penis büyümesi
• Artmış cinsel güç. (Daha uzun süre cinsel birleşme yaşayabilirsiniz)

Bunlara ek olarak Mutluluk Aşısı ForMen (P-Shot – Priapus Shot®)
• Prematür ejakülasyon (erken boşalma) ile ilgili sorunları azaltmaya yardımcı olur.
• Daha iyi cinsel hissiyat ve artmış zevk hissi sağlar.
• Cinsel problemler nedeniyle zedelenen özgüveninizi kazanmaya yardımcı olur.

Mutluluk Aşısı ForMen (P-Shot – Priapus Shot®) Sık Sorulan Sorular

Mutluluk Aşısı ForMen (P-Shot – Priapus Shot®) nedir?

Mutluluk Aşısı ForMen’in (P-Shot – Priapus Shot®) temel etkeni geliştirilmiş trombositten zengin plazma yani ADVANCED PRP’dir. ADVANCED PRP’nin kanınızda bulunan iyileşme ve büyüme faktörlerinin konsantre edilmiş hali olduğunu da söyleyebiliriz. Mutluluk Aşısı ForMen’de (P-Shot – Priapus Shot®) uygulanan ADVANCED PRP penisteki kan akımını iyileştirir ve daha güçlü, daha uzun ve sürdürülebilir ereksiyonlar sağlar. Diğer yandan ADVANCED PRP sadece onarım yapmaz; büyüme faktörlerini de içerdiği için bu güvenilir ve etkili yöntem sayesinde sadece daha iyi ereksiyonlar sağlanmaz, aynı zamanda penis boyu da artar.

Sonuçları ne zaman görürüm?

Erektil disfonsiyon (iktidarsızlık / sertleşme problemi) açısından Mutluluk Aşısı ForMen’in (P-Shot – Priapus Shot®) sonuçlarını neredeyse hemen görmeye başlarsınız. Uygulamayı yaptıran beyler o gün eve gittiklerinde daha iyi bir cinsel birleşme yaşadıklarını belirtiyorlar. Penis büyüklüğünde dikkate değer gelişmenin olması içinse birkaç hafta sürenin geçmesi gerekir.

Herhangi bir yan etki var mı? Riskleri nedir? İyileşme dönemi var mı?

Mutluluk Aşısı ForMen (P-Shot – Priapus Shot®) basit, muayenehanede yapılabilen bir uygulamadır. Yaklaşık 30 dakika sürer ve iyileşme dönemi neredeyse yoktur. Aynı şey yan etkiler için de geçerlidir. Uygulamanın en güzel taraflarından biri de budur; sizin kendi kanınızdan elde edildiği için bilinen bir yan etkisi yoktur.

Penisin nerelerine enjeksiyon yapılır?

Mutluluk Aşısı ForMen (P-Shot – Priapus Shot®) penisin cinsel temastaki ve ereksiyondaki en önemli bölgelerine yapılır.

Acıyor mu? Priapus Shot acıtır mı?

Uygulamadan önce lokal anestezi uyguluyoruz. Anestezik madde Mutluluk Aşısı ForMen’in (P-Shot – Priapus Shot®) ağrısız olarak uygulanmasını sağlar. Böylece ADVANCED PRP etkilerini cinsel haz ve fonksiyon açısından en hassas ve önemli bölgelerde göstermeye başlar.

Boyut artışında beklentim ne olmalıdır?

Mutluluk Aşısı ForMen (P-Shot – Priapus Shot®) ile cinsel organ büyümesi bir miktar zaman alabilir, ancak yaklaşık 3 hafta kadar sonra gözle görülür büyüme başlayıp, 3 – 6 cm’ye varan büyüme (boyla orantılı olarak çap artışı da olur) bilimsel yayınlarla ortaya koyulmuştur.

Mutluluk Aşısı ForMen (P-Shot – Priapus Shot®) yaptırdıktan sonra yapmam gereken bir şey var mıdır?

Mutluluk Aşısı ForMen (P-Shot – Priapus Shot®) uygulamasından sonra en iyi sonucu almayı garanti etmek için penis dokularını esnetmek için vakumlu bir pompa kullanmanız gerekir. Pompanın oluşturduğu etki ADVANCED PRP’yi ve kök hücreleri tetikler ve böylece rejenerasyon (doku yapımı) süreklilik gösterir. Böylece de hem boy hem de çap açısından en yüksek sonuç elde edilir.

Uygulamadan sonra doktora tekrar başvurmam gerekecek mi?

Kısa bir kontrol muayenesi Mutluluk Aşısı ForMen’den (P-Shot – Priapus Shot®) 4 hafta sonra önerilir. Bazı beyler bu muayenede sonuçlardan ikinci kez Mutluluk Aşısı ForMen (P-Shot – Priapus Shot®) yaptırmak isteyebilirler ancak bu durum aldığınız sonuçlara ve doktorunuzun gözlemlerine göre değerlendirilir.

Ne kadar tutar? Ücreti nedir?

Çoğu insan Mutluluk Aşısı ForMen’in (P-Shot – Priapus Shot®) ücretiyle ilgilenir. Ancak bize göre burada bakılması gereken ücretin ham halinden çok sonuçlarıyla ücreti kıyaslamak olmalıdır. Günde bir alınan erektil disfonksiyon (iktidarsızlık / sertleşme sorunu) ilaçlarının aksine tekrar tekrar ilaç alma gereksinimi kalmayacaktır. Erektil disfonksiyon için yapılan ameliyatlara kıyaslandığında ücret oldukça düşüktür. Penis boyutunu büyütmek için ise uygulanan tek cerrahi olmayan yöntemdir.

Bu makale 7 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Dr. Sinan AKYÜREK

Dr. Sinan AKYÜREK, 1980 yılında Bursa'da doğmuştur. Lisans öncesi öğrenimlerinin ardından İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini başarıyla tamamlayarak Tıp Doktoru unvanı almıştır.  Medine Acil Sağlık Hizmetleri'nde, 4 yıl boyunca Tıbbi Danışmanlık Koordinatörü, Alarm Merkezi Supervisoru, İlkyardım Eğitmeni, 6 Sigma Sarıkuşak, Operasyon Müdürü gibi bir çok pozisyonda görev almıştır.  Acıbadem Mobil Sağlık Hizmetleri'nde Uluslararası Projeler ve İş Geliştirme Müdürü olarak görev almış olan Dr. Sinan AKYÜREK, görev yaptığı süre boyunca Acıbadem Üniversitesi'nde öğrencileri ile bilgi ve deneyimlerini paylaşmıştır. 2012 yılında Özel Dora Hospital ile başladığı medikal estetik hayatını ise Dermatec Polikliniği, Özel Çağıner Hastanesi, Academic Hospital,Aqua Medi Estetik Kliniği gibi kurumlarda sürdürmü ...

Etiketler
İktidarsızlık tedavisi
Dr. Sinan AKYÜREK
Dr. Sinan AKYÜREK
İstanbul - Medikal Estetik Tıp Doktoru
Facebook Twitter Instagram Youtube