Lazerle diş sıkma (bruksizm) tedavisi

Lazerle diş sıkma (bruksizm) tedavisi

Diş sıkma (bruksizm) günümüzde sık görülen özellikle sabah uyandığımızda çenemizde ve dişlerimizde ağrıyla karakterize yaygın bir rahatsızlıktır. Çene kaslarını 4-8 seans sürebilen lazer tedavisiyle rahatlatıldıktan sonra yapılan gece plağı ile kolay bir şekilde bu durumu düzeltmek mümkün.

Bu makale 6 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Dt. Songül Mirzaoğlu

Dt. Songül MİRZAOĞLU,   Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde başladığı lisans eğitimini 1992 yılında tamamlayarak Diş Hekimi unvanı almıştır.

Meslek yaşamını özellikle Estetik Diş Hekimliği ve İmplantoloji üzerine yoğunlaştırmış olan Dt. Songül MİRZAOĞLU, çok sayıda ulusal ve uluslararası mesleki eğitim ve başarı sertifikalarına sahiptir. New York'ta Estetik Diş Hekimliği eğitimlerine, Fransa'da ise İmplant eğitimlerine katılmıştır.  İtalya'da University of Studies Guglielmo Marconi ' de Estetik Diş Hekimliği alanında master yapmıştır. Meslek yaşamına gülüş tasarımı, porselen lamina veneer ve estetik diş hekimliği çalışmalarına odaklanarak devam etmektedir. Halen Ümitköy de bulunan kendi kliniğinde hastalarına hizmet vermektedir.

Yazarı sosyal medya'da takip edin
Etiketler
Çene ağrısı
Dt. Songül Mirzaoğlu
Dt. Songül Mirzaoğlu
Ankara - Diş Hekimi
Facebook Twitter Instagram Youtube