Lazer uygulamaları (laser applications)

Lazer uygulamaları (laser applications)

Lazer Uygulamaları

Laser Applications

Son zamanlarda lazer gibi yenilikçi teknolojiler, genital gençleşmenin ve güzelleşmenin ameliyat gerektirmeden yapılmasını sağlamıştır.

Recently, the innovative technologies like laser have allowed to perform genital rejuvenation and beautification without the need for surgery.

Lazer uygulamaları ile en sık vajina daraltma-sıkılaştırma ve genital beyazlatma yapılır. Vajinal kuruluk ve buna bağlı cinsel ilişki sırasında ağrı şikayetleri lazer uygulamalarla azalmaktadır. Böylece cinsel istek ve cinsel haz artar. Lazer uygulamaları muayenehane şartlarında, lokal anestezi altında kesi yapılmadan izsiz, ağrısız, acısız ve kısa sürede yapılabilmektedir. İşlem sonrası hemen günlük aktivitelere ve işe dönülebilir.

The laser applications are mostly used for vaginal tightening-firming and genital bleaching. The vaginal dryness and the pain it causes during sexual intercourse are reduced with laser applications. In this way, the sexual desire and sexual pleasure increase. The laser applications can be carried out without incision, scar, pain, and in short time under local anesthesia under the examination room conditions. It is possible to go back to daily routines and work immediately after the procedure.

Lazerle ile yapılan genital estetik işlemler

Genital aesthetic procedures carried out with laser

Vajinal daraltma,

İdrar kaçırma tedavisi,

Genital bölge renk açma, beyazlatma,

Genital bölge sıkılaştırma

Genital siğil tedavileri

Vaginal tightening,

Urinary incontinence treatment,

Genital bleaching,

Genital firming,

Genital wart treatments.

Bu makale 7 Eylül 2020 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Doç. Dr. Ozan Doğan

Doç. Dr. Ozan Doğan, Lise eğitimini Diyarbakır Cumhuriyet Fen Lisesi’nde başarıyla tamamladıktan sonra 2007 yılında lisans öğrenimini Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden tamamlayarak Tıp Doktoru unvanını almıştır. İhtisasını ise Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği'nde yapmış olup ‘Kadın Hastalıkları ve Doğum’’ alanındaki ‘‘Ovulasyonlu ve Ovulasyonsuz Hastaların Ovaryan, Endometrial ve Uterin Kan Akımlarının Değerlendirilmesi’’ tez çalışması ile tamamlayarak Uzman Doktor unvanını almıştır. Devlet Hizmet Yükümlülüğü'nü 2016-2017 yıllarında Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nin Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümünde Uzman Doktor olarak yerine getirmiştir. Görev süresi boyunca Ürojinekoloji ve Genital Estetik/Kozmetik Cerrahi gibi ileri derecede deneyim gerektiren ameliyatlar ile büyük ...

Etiketler
Lazer uygulamaları kullanımı
Doç. Dr. Ozan Doğan
Doç. Dr. Ozan Doğan
İstanbul - Kadın Hastalıkları ve Doğum
Facebook Twitter Instagram Youtube