Köpek balığı dolgusu

Köpek balığı dolgusu

Son yıllarda köpek balığı dolgusu lansmanı ile ülkemize sağladıkları yeni jenerasyon dolgu malzemesini Türk diş hekimlerinin hizmetine sunan GSP ailesine minnet ve teşekkürlerimi iletirim.Bu dolgu malzemesi çürük tedavisinde çığır açacaktır; çünkü özellikleri ve uygulaması bakımından üstün olduğu gibi aynı zamanda da hastalarımızın memnuniyeti açısından da üstünlük sağlamaktadır.

Köpek balığı dolgusu dişe kimyasal yolla bağlanarak ve flor salınımı yaparak hem çürük tedavisi sağlamakta hem de yeni çürük oluşumunu engellemekte.Yapısında bulunan hidroksiapetit kristalleri sayesinde de hem hassasiyet oluşumu önlenmekte hem de uzun dönem takiplerinde diş dokusu tamiri yapmakta. Hem de dentin dokusunu yeniden oluşturarak. İşte bu nokta çok önemli ; büyük bir gelişme. Dişimizin en dış tabakası mine dokusu ve bu dokunun altında dentin dokusu yer almakta. GSP dentin dokusunu onararak yeniden oluşumunu sağlayarak diş tedavisinde çığır açmıştır. Şimdilik arka bölge dişlerde uyuladığımız bu tedavi yakın zaman da ön bölge (estetik bölge) dişlerde de uygulanmaya başlanacaktır. 

Diş hekimliğinde son yüzyılda çok büyük teknolojik gelişmeler yaşanmaktadır. Ve GSP ailesi yeni jenerasyon dolguları ile BPA gibi kimyasallardan uzak son derece doku dostu bu dolguyu yaratarak ön sıralara geçtiler.

Bu makale 18 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Dt. Okay Eren

Dt. Okay Eren, 2003 yılında Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden mezun olmasının ardından çalışma hayatına İstanbul'da başladı. 2003 ile 2004 yılları arasında Özel Yıldırım Aktuna Tıp Merkezi'nde; 2004 ile 2006 yılları arasında Özel Göktürk Polikliniği'nde; 2006 ile 2009 yılları arasında Maltepe'deki özel muayenehanesinde; 2009 ile 2015 yılları arasında ise Özel Alpi Diş Polikliniği'nde hastalarına hizmet vermiştir. Halen kendi muayenehanesinde hastalarına hizmet vermektedir.

İmplantoloji, estetik diş hekimliği, cerrahi uygulamaları da dahil olmak üzere tüm diş hekimliği branşlarında çalışmalarını sürdürmektedir.

 

Etiketler
Dolgular
Dt. Okay Eren
Dt. Okay Eren
İstanbul - Diş Hekimi
Facebook Twitter Instagram Youtube