Kol germe ameliyatı nedir?

Kol germe ameliyatı nedir?

Gevşemiş ve sarkmış kol derisi, kişilerin mutsuzluk kaynaklarından biridir. Özellikle kolsuz giysilerde bu sorun daha dikkat çekici olmaktadır. Kollar iki yana kaldırıldığında, alt kısımda yarasa kanadı görüntüsünde sarkma ortaya çıkar. Plastik cerrahi operasyon sayesinde, hem fiziksel hem de duygusal olarak rahatsızlık veren bu durumdan kurtulmak mümkündür.

Bu makale 11 Ekim 2021 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Op. Dr. Betül Tanoğlu Erdemir

Op. Dr. Betül TANOĞLU ERDEMİR, lisans öncesi eğitimlerini Konya'da tamamlamıştır. 1992 yılında Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başlamış olduğu tıp eğitimini 1998 yılında tamamlayarak tıp doktoru unvanı olmuştur. 1999-2005 yılları arasında ise Kartal Dr. Lütfü Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Plastik ve Rekonstruktif Cerrahi Kliniği'nde ihtisas eğitimini tamamlayarak Plastik Cerrahi Uzmanı olmuştur. 

2005 yılında Karaman Devlet Hastanesi'nde, 2006 - 2010 yılları arasında Üsküdar Devlet Hastanesi'nde ve 2010 - 2015 yılları arasında Pendik Devlet Hastanesi'nde Uzman Hekim olarak görev yapmıştır.

Op. Dr. Betül TANOĞLU ERDEMİR, 2015 yılı itibariyle İstanbul - Pendik'te bulunan Plastderm isimli kendi özel muayenehanesi'nde mesleki çalışmalarına devam etmektedir.

Yazarı sosyal medya'da takip edin
Etiketler
Estetik
Op. Dr. Betül Tanoğlu Erdemir
Op. Dr. Betül Tanoğlu Erdemir
İstanbul - Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi
Facebook Twitter Instagram Youtube