Kadınlar

Kadınlar

Güzelliğine ve gençliğine düşkün kadınlara bir hekim ve erkek olarak önerim:

Kadınlar hayatımızın vazgeçilmezleri, evde olduğu gibi artık iş hayatında da etkili ve başarılılar. Erkeklerden daha bakımlı, gençliğine ve güzelliğine daha düşkünler. Bence kadınlar hangi konumda olursa olsunlar Feminen özelliklerini kaybetmemeliler. 

İş hayatının zorlukları ve aşırı hırslı olmak testesteron hormonunu artırarak kadınsı güzellikleri maskeleyebiliyor. Erkek gibi davranmanın ne size, ne de biz erkeklere faydası var, ne gereği var ki biz erkeklerin şövalyelik ruhumuzu zedelemenin. Bu ne sizi mutlu eder ne de bizleri. Sizler kadınsı özellik ve davranışlarınızla da otorite kurabilir hem başarılı hem de feminen güzelliklerinizi kaybetmeyebilirsiniz.

Fazla kilolar, sigara, içki, gece hayatı, stres ve uykusuzluk cildimizi en olumsuz etkileyen faktörler. Kendine güven duygusu da kadını çekici kılan faktörlerden birisi. Bunlara dikkat eden bir kadın, yüzüne ve vücuduna yaptıracağı doğal görünümlü medikal estetik uygulamalarla yıllara meydan okuyabilir, çekici ve güzel kalabilir.

Bu makale 16 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Dr. A. Tayfur Yağcı

Dr. Tayfur YAĞCI, 1953 yılında Manisa'da doğmuştur. Lisans öncesi öğrenimlerinin ardından Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde başladığı tıp eğitimini başarıyla tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır 1992-1993 yılları arasında İzmir Eşrefpaşa Hastanesi'nde Çinli Akupunktur uzmanları ile birlikte çalışmış, Türkiye Akupunktur Derneği’nde 1 yıl eğitim seminerine katılarak eğitim sertifikası almıştır. 1995 yılında Çin Halk Cumhuriyeti’nde Akupunktur üst eğitimi almıştır. Pekin-Çin’de Uluslararası Akupunktur Eğitim Akademisine bağlı hastanelerde çalışan Dr.Tayfur YAĞCI, 1996 yılında Paris’te Mezoterapi ve Medikal Estetik Tıbbi Tedavisi eğitimini tamamlamış olup bu eğitimi alan ilk beş hekimden birifi ve İzmir’de tek doktor olarak yıllarca hastalarına hizmet vermiştir. 1997 yılında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi- Edirne’de hekimlere ak ...

Etiketler
Kadınlar
Dr. A. Tayfur Yağcı
Dr. A. Tayfur Yağcı
İzmir - Akupunktur
Facebook Twitter Instagram Youtube