Işık peeling nedir ?

Işık peeling nedir ?

isik-peel

Melaninlerin yol açtığı cilt bozukluklarında etkili depigmentasyon tedavisi sunuyoruz. Maskemiz anti-pigmentasyon maddeleri içerir. Kesin, etkili tedavi içerir, melanin kökenli tüm cilt hasarlarına karşı etkilidir. Profesyonel uzmanlar tarafından uygulanır. Bakım kremi, antipigmentasyon sürecinde büyük destek olur. Profesyonel uygulama gerektirir. Evde uygulanabilir. Melanin kökenli deri kusurları genellikle cilt hassasiyetiyle alakalıdır. Bu sorunların çeşitli sebepleri vardır; genetik kodlama, ırksal durum, cinsiyet, hamilelik, doğum kontrol hapı kullanımı, menapoz gibi… Güneşten gelen serbest radikaller tehdit edici etkenleri içerir. Çünkü melanin kökenli yeni oluşan kusurlar ortaya çıkar ve eski oluşan lekeler de canlanır. Kullandığımız tedavi protokolünün çalışma mekanizması hücrelerin içine işleyerek deri pigmentasyonunu etkiler, renk hücrelerini azaltır.

-Hızlı bir şekilde antipigmentasyon oluşturur.

-Her türlü cilt lekesine uygulanabilir.

-Güneş kremi ile uygulanması gerekir.

-Deride oksitlenmeyi ve serbest radikalleri önler.

Işık Peeling yani “melanout” tedavisi  son zamanlarda oldukça popüler olmuş bir leke tedavisidir. İster 20’li yaşlarda ister 40 yaşlarında olun farketmez,  cildiniz için her yaşın ayrı sorunları vardır, bu sorunlara yönelik çözümler çok çeşitlidir. Işık peeling sadece lekeyi tedavi etmekle kalmaz, aynı zamanda cildin matlığını düzeltir, ve parlaklık verir. Bu sebepten diğer peeling ve TCA  uygulamalarından farklı olarak hem lekeyi tedavi eder, hem cildi yeniler, hem de ışıltı sağlar.

“Işık dolgusu” ile “Işık peeling” arasında bir karışıklık mevcuttur. Işık dolgusu cildi gençleştirmek için, parlaklık ve sıkılık sağlamak için yaptığımız bir uygulamadır. Işık peeling ise lekeleri tedavi etmek için uyguladığımız bir tedavidir.

Bu makale 8 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Op. Dr. Eser Aydoğdu

Op. Dr. Eser AYDOĞDU, Samsun'da doğmuştur. Lisans öncesi eğitimini Gaziantep’te tamamlamıştır. Ardından Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tıp eğitimini tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır. Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi ihtisas eğitimini de tamamlamış ve uzmanlığını almıştır. Ayrıca İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi'nde El Cerrahisi ve Onkolojik Plastik Cerrahi eğitimleri de almıştır. 2 yıl boyunca Yalova Devlet Hastanesi’nde görev yapmış ve ardından özel bir estetik cerrahi kliniğinde çalışmalarına başlamıştır. Daha sonra New Jersey’de Dr. Gregory Pistone’nin yanında saç ekimi eğitimi almış, Philadelphia’da Pennsylvania Üniversitesi’nde yüz cerrahisi ve meme cerrahisi biriminde klinik observer olarak bulunmuştur. Amerika’daki eğitimini tamamlamasının ardından Metropo ...

Etiketler
Işık peeling
Op. Dr. Eser Aydoğdu
Op. Dr. Eser Aydoğdu
İstanbul - Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi
Facebook Twitter Instagram Youtube