El ve avuç içi sorunları, tedavisi

El ve avuç içi sorunları, tedavisi

EL SIRTI:

EL sırtı da yaşlanma belirtilerinden en çok etkilenen bölgelerden biridir ve yüz , boyun ve dekolte bölgeleri gibi çok fazla göz önündedir.

El sırtı çok hareketli olduğu ve güneş ve yıkama gibi fiziksel  hasarlara fazla maruz kaldığı için destek dokusunu hızlı kaybettip gevşeme ve kırışma sorunları çok fazla görülmektedir. Bu sorunlar diğer bölgelerin aksine sadece SCULPTURA, DOLGU, MEZOLİFT ve MEZOTERAPİ gibi  enjeksiyon tedavilerine yanıt vermektedir.

Renk farklılıkları ve Lekeler:

EL sırtı da YANAKLAR ve ALIN gibi  renk farklılıkları ve yaşlanma ve güneş lekelerin en çok görüldüğü bölgelerdir. Lekelerin tedavisinde KİMYASAL PEELİNGLER,  IPL,  ve PİCOSİL tedavileri ile lekelerin azaltılması ya da lekelerden kurtulmak mümkündür. GENÇLİK IŞIĞI tedavileri de hastanın tek renk bir cilde sahip olması ve tedavinin güçlendirilmesi için kullanılabilecek yöntemlerdendir.

İstenmeyen kıllar:

Bu bölgedeki istenmeyen kıllar LAZER EPİLASYON veya iğneli epilasyon ile tedavi edilebilir

AVUÇ İÇİ:

Bu bölgedeki en önemli sorun genellikle aşırı terlemedir. Aşırı terleme tedavisinde  sadece BOTOX tedavileri ile geçici çözüm sağlanabilir.

Bu makale 8 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Dr. Hüseyin Tırman

Dr. Hüseyin TIRMAN, 1973 yılında Burdur’da doğmuştur. Tıp eğitimini İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır. Ardından eğitim için Londra ve ABD’ye gitmiştir. İlaç sektöründe ürün yöneticiliği yapan Dr. TIRMAN, İşletme Yönetimi ve Organizasyonu Master’ı ve MBA programlarını tamamlamıştır. Estetik ve sağlık alanında uzmanlaşmış olan Dr. Hüseyin TIRMAN, başarılı medikal estetik uygulamaları yapmakta olup ameliyatsız gençleştirme teknolojilerini hastalarının hizmetine sunmaktadır. Ayrıca, eğitimci yönü ile sektördeki firma ve çalışanlara medikal estetik alanında eğitimler vermekte, güncel yaklaşımları yakından takip etmekte ve polikliniğinde uygulamaktadır. Tüm bunların yanı sıra Ameliyatsız Gençleştirme Teknolojilerini hastalarına uygulayan öncü hekimlerdendir. Dr. Hüseyin TIRMAN, 200 ...

Dr. Hüseyin Tırman
Dr. Hüseyin Tırman
İstanbul - Medikal Estetik Tıp Doktoru
Facebook Twitter Instagram Youtube