Doktorsitesi.com

DOLGU İLE KAŞ KALDIRMA

Uzm. Dr. Filiz Altıoğlu Çığ
Uzm. Dr. Filiz Altıoğlu Çığ
25 Ekim 2019103 görüntülenme
Randevu Al
DOLGU İLE KAŞ KALDIRMA

Bakışlarımızın daha diri ve canlı olmasında kaşlarımızın pozisyonu oldukça büyük yer tutar.

Kaş düşüklüğü neden oluşur?

-Yaş
-Genetik yapı
-Aşırı kilo alıp, verme
-Aşırı üzüntü ve sıkıntı
-Dengesiz beslenme
Kaş kaldırmada başlıca hangi yöntemler kullanılır;
-Dolgu ile kaş kaldırma
-Botox
-Odaklı ultrason
-İğneli radyofrekans
-İple kaş kaldırma
Dolgu ile kaş kaldırma;

Özellikle temporal bölge dediğimiz şakak bölgesinin genetik ve zaman içerisinde boşalmasıyla kaşa çok ciddi kaldırıcı destek olan bu alanın deformasyonu kaşta da düşmelere neden olur. Kaş üstü ve temporal alana( şakak) yapılan dolgu uygulamasıyla son derece doğal bir şekilde özellikle daha çok arzulama kaş dış 1/3lük kısmı kalkar.

Hastamız anında daha genç, daha dinç ifadesine kavuşur.Günlük pratik içinde çok rahat yaptırılabilecek bir uygulamadır. Uygulama sonrası rahatlıkla günlük rutinlere dönülebilir. Ortalama senede bir defa tekrarlanabilir Her sene ihtiyaç azalarak devam eder Şakak dolgusunun diğer bir faydası da sadece kaşı çekmez aynı zamanda yüzümüzde bir miktarı yukarı çekmiş olur.

Etiketler

Dolgu enjeksiyonu

Yazar Hakkında

Uzm. Dr. Filiz Altıoğlu Çığ

Uzm. Dr. Filiz Altıoğlu Çığ

Uzm. Dr. Filiz ALTIOĞLU ÇIĞ, 1972 yılında Adana'da doğmuştur. Lisans öncesi öğrenimlerinin ardından Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini 1997 yılında başarıyla tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise, 2004 yılında Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yaparak Dermatoloji uzmanı olmuştur.

Önemli Bilgilendirme

Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.

Benzer Makaleler

Bu uzmanın başka makalesi bulunmamaktadır