Dolgu & botoks uygulamaları

Dolgu & botoks uygulamaları

Dolgu ve botoks her yaşta hastaya hızlı ve etkili çözümler sunar. Ofis ortamında uygulanabilecek işlemlerdir ve günlük hayatınızdan sizi alıkoymaz.

Dolgu ve botoks uygulamaları birbirine alternatif tedaviler gibi algılanmakla birlikte aslında etki mekanizmaları ve kullanım alanları birbirinden farklıdır.

Botoks yüzdeki mimik kaslarının hareketini azaltarak kırışıklıkların yüze oturmasını engellerken dolgu ürünleri yüzde istenilen bölgeye gereken hacmi kazandırır.

Çok farklı marka ve ürün yelpazesi içeren dolgularda püf noktası hangi dolgunun sizin için uygun olduğuna karar vermektir. Özellikle yaşlanmaya yada ani kilo kayıplarına bağlı yüzde oluşan çökme ve hacim kayıplarında ameliyat istemeyen hasta grupları için hızlı çözümler sunar. Daha dolgun dudaklara kavuşmak isteyen hastalar için de etkinliği ortalama 1 seneye kadar devam eden dudak yapısıyla uyumlu  dolgular bulunmaktadır

Ofis ortamında uygulanmasına rağmen komplike olan bu işlemler, yanlış uygulamalara bağlı yüzde şekil bozukluklarına da neden olabilmektedir. Tedavi öncesi mutlaka size uygulanacak ürün hakkında doktorunuzdan bilgi alın.

Bu makale 11 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Op. Dr. Evren Helvacı

Op. Dr. Evren HELVACI, lisans öncesi öğrenimini İskenderun Makzume Anadolu Lisesi’nde bitirmesinin ardından 1995 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tıp eğitimine başlamıştır. 2001 yılında eğitimini tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır. Hemen ardından da üniversite yıllarında plastik cerrahi branşına olan ilgisi nedeniyle Ege Üniversitesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı'nda ihtisasına başlamıştır. Uzmanlık eğitimi boyunca doğumsal anomaliler, travma, mikro cerrahi ve estetik cerrahi konularında sayısız ameliyata girmiş ve uzmanlık tezini deri kanserlerinin bir tipi olan ve göreceli olarak diğer deri kanserlerine nazaran daha hızlı ve agresif seyreden ‘Malign Melanoma’ üzerinde klinik çalışma olarak yapmıştır. Yağın en az travmayla alınması ve uygulanmasını sağlayan ve farklı basınçlarda yağ alabilen ‘wat ...

Etiketler
Dolgu maddesi uygulama
Op. Dr. Evren Helvacı
Op. Dr. Evren Helvacı
İstanbul - Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi
Facebook Twitter Instagram Youtube