Danışmanlık nedir?

- Danışmanlık, kişinin sorunları ve duyguları hakkında uygun ve güvenilir bir ortamda konuşmasına olanak tanıyan bir tür konuşma terapisidir (NHS, 2016)

Danışmanlık nedir?

- Birkaç başarılı danışmanlık seansından sonra kişi, yaşam koşullarını daha iyi hale getirmek ve bazı eylem planları oluşturmaya başlamak
için çok ilham alabilir ve motive olabilir. Ancak danışmanlık terapisinin temel amacı, kişinin şu anda bulunduğu yerle ilgili olarak 'iyi' hissetmesini sağlamaktır.
- Çocuklara ve ergenlere danışmanlık yapmak, amaç aynı olsa da genellikle yetişkinlere danışmanlık yapmaktan farklıdır. Çocuklara ve ergenlere danışmanlık yaparken kullanılan yöntemler genellikle danışanların yaşına, gelişim aşamasına ve bireysel zorluklarına bağlıdır.
- Durum ne olursa olsun, bir danışman olarak işiniz hala aynıdır: çocuğun veya ergenin daha mutlu ve sağlıklı yetişkinler olmalarına yardımcı olabilecek zihinsel ve duygusal olarak daha istikrarlı olmalarına yardımcı olmak.

 

 

LEYLA ASLANLI GÖKMEN

Bu makale 7 Haziran 2023 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Aile Danışmanı Leyla Aslanlı Gökmen

Leyla Aslanlı Gökmen, 1993 yılı Aralık ayında Azerbaycan Cumhuriyeti Bakü de doğdu. 2005 — 2008 yılları dahilinde Azerbaycan Müzik Okulunda Fortepiano aleti üzere eğitim alarak yüksek notlarla bitirdi. 2009−2011 yıllarında Azerbaycan Müzik Akademisinde Fortepiano olmak üzere eğitimini bitirdi. 2011−2012 Yıllarında Müzik Akademisinde Vokalist olarak eğitim aldı. Sonra Uluslararası hazırlanmış sınavlardan geçerek 2012 -2017 yıllarında Ukrayna Üniversitesinde Pedagojik eğitim almaya hak kazandı ve Üniversite eğitimini yüksek notlarla bitirdi. Bir pedagog olarak hayatına devam etti. Daha sonra Turkiye Cumhuriyetine geldi. Burada çalışmaya ve yaşamını devam ettirmeye başladı. Mesleği online olarak devam etti. Eğitim vererek ve pedagojik uygulamalarla online çalışıyordu. Ama aynı Zamanda yetkisi olduğu için Ilişki ve Evlilik Koçu ve Yaşam Koçu, ...

Etiketler
Psikolojik danışmanlık
Aile Danışmanı Leyla Aslanlı Gökmen
Aile Danışmanı Leyla Aslanlı Gökmen
Antalya - Aile Danışmanı
Facebook Twitter Instagram Youtube