Çocuklarda kablosuz ağın zararları!

Çocuklarda kablosuz ağın zararları!

Elektromanyetik kirlilikten çocuklarınızı koruyunuz. İnsanlık, sanayi devrimi sonrasında modern yaşamda ne netice vereceğini bilmediği bir elektromanyetik alanda yaşamaya başladı ve ‘akıllı ev’ kavramı, her yere baz istasyonlarının kurulması olarak algılanmaya başlandı.

Evlerdeki wi – fi ve kablosuz bebek alarmları büyük bir tehlike. Wi-Fi ve kablosuz bebek alarmları, evin içinde tehlikeli bir radyasyon dalgası oluşturuyor. Bu dalgalar, zaten kafatası ince olan bebeklerin beyinlerine direkt nüfuz ediyor. Bu da bebeklerde kanser riskini arttırırken, davranışsal bozukluklara da neden oluyor.

Cep telefonu görüşmelerinin mümkün olduğunca kısa tutulması gerekiyor.

Sinyalin az olduğu yerlerde telefonla konuşmayın.

Ayrıca laptopları kucakta ve şarjdayken kullanmayın.

Bu makale 14 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Prof. Dr. Gonca YILMAZ

Prof. Dr. Gonca YILMAZ, 27 Kasım 1967 yılında Ankara'da doğmuştur. Lisans öncesi öğrenimlerinin ardından 1984 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini 1990 yılında başarıyla tamamlayarak Tıp Doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise, 1990 - 1995 yılları arasında yine aynı fakülte de tamamlayarak Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olmuştur.  Bayındır Tıp Merkezi, Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı, Dr. Sami Ulus Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Karabük Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı gibi bir çok kurumda Araştırma Görevlisi, Uzman Araştırma Görevlisi, Uzman Hekim, Öğretim Görevlisi, Başasistan, Klinik Şef Yardımcısı, Eğitim görevlisi ve Profesör Doktor unvanları ile görev almış olan Prof. Dr. G ...

Etiketler
Çocuk sağlığı
Prof. Dr. Gonca YILMAZ
Prof. Dr. Gonca YILMAZ
Ankara - Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
Facebook Twitter Instagram Youtube