Burun estetiği için doktor seçimi nasıl yapılır?

Burun estetiği için doktor seçimi nasıl yapılır?

Burun estetiği yaptırmak isteyen bireyler için doktor seçimi oldukça önemli bir konu. Doğru doktoru tercih etmekle çok daha güvenilir ve doğru bir estetik ameliyatı sürecinden geçmek mümkün hale gelmektedir. Öncelikle burun estetiği konusunda bu alanda uzman olan doktorlarla çalışmak iyi bir tercih sayılabilir. Çünkü estetik alanları içerisinde burun değişimi ciddi bir uzmanlık gerektirmektedir. Burun estetiği için doktor seçimi esnasında, doktorun çalıştığı kliniği ve ekibi de önemlidir. Gereken sağlık ve hijyen koşullarının sağlandığı ortamlar olduğuna emin olmak önemlidir.

Burun estetiği öncesinde muayene ve gerekli görülen birçok tetkik işlemi gerçekleştirilir. Bu süreç de doktor seçiminin doğru olup olmadığını hastalara gösterecektir. Yenilikçi ve modern cihazların kullanımı, doktorun hasta ile olan iletişimi ve ilgisi, doktor seçimi için önemli detayları oluşturur. Ameliyat esnasında kullanılacak yöntemler de iyi bir doktor tarafından mutlaka hastaya anlatılır. Doktorun diğer hastaları ile görüşülebilir ve alınan sonuçların neticesine de bakılabilir. İsteyen herkes hem kendi bütçesine uyan hem de bu alanda başarılı bir doktordan burun estetiği konusunda destek alabilecektir.

Bu makale 12 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan Oğuz

Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan OĞUZ, 1983 yılında Ankara’da doğmuştur. Lisans öncesi öğrenimlerinin ardından Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini başarıyla tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise Ankara Numune Eğitim Araştırma Hastanesi'nde yapmış ve 2013 yılında Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı olmuştur. 2013-2015 yılları arasında mecburi hizmetini gerçekleştirdikten sonra hastalarına daha iyi hizmet verebilmek için devletteki görevinden istifa ederek özel sektörde görevine devam etmiş olan Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan OĞUZ, ihtisası boyunca özellikle estetik burun cerrahisi, horlama ve uyku apnesi tedavisi, çocuk kulak burun boğaz hastalıkları ve boyun cerrahisi konularında kendini geliştirme fırsatı bulmuştur. Ayrıca, uzmanlık eğitimi sonrasında Güneydoğu Anadolu bölgesindeki mecburi hizmeti esnasında ...

Etiketler
Burun estetik ameliyatı
Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan Oğuz
Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan Oğuz
İstanbul - Kulak Burun Boğaz hastalıkları - KBB
Facebook Twitter Instagram Youtube