Uzm. Dr. Emre ÇAKIR Hasta Soruları 16

  • Tedavi ile ilgili

    Hocam merhaba."hipec" tedavisinin hastanemizde olduğunu ve uyguladığınızı biliyorum. peki "pipac" tedavisi var mı ?

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Emre Çakır

    Uzm. Dr. Emre Çakır

    tarihinde cevapladı.

  • Mide rahatsızlığı

    Hocam iyi günler. annem mide kanseri kemoterapi aldı ve şu an bitti. pet çekilecek. ilk doktorumuz sizdiniz ama artık hiç bulamadık sizi. sormak istediğim annemin midesi şiş gaz ver. son kontrolde doktorumuz meteospasmyl bağırsak/gaz giderici hap verdi ama hiçbir işe yaramadı. çok rahatsız midesi; y... devamı

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Emre Çakır

    Uzm. Dr. Emre Çakır

    tarihinde cevapladı.

  • Hemoglobin düşüklüğü

    Hgb 10,8 g/dl 11,9 - 14,16 hct 32,8 % 36,6 - 44,0 mcv 81 fl 82,9 - 98,0 mch 26,7 pg 27,0 - 32,3 pdw 9,9 fl 9,9 - 15,4 merhabalar, yukarıda yazmış olduğum değerler referans dışı olarak görünüyor... nelere yol açar ? yükseltmek için neler yapılabilir ? yardımcı olursanız sevin... devamı

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Emre Çakır

    Uzm. Dr. Emre Çakır

    tarihinde cevapladı.

  • Tedavi hakkında bilgi

    Emre bey güncel olarak ilgilendiğiniz bir hastanın yakınıyım. hastaneye geldiğimizde karışıklıktan konuşma ve bilgi alma fırsatım olmamıştı. ne yazık ki şehir dışında oturuyorum. size nerden ulaşıp tedavi hakkında bilgi alabilirim ?

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Emre Çakır

    Uzm. Dr. Emre Çakır

    tarihinde cevapladı.

  • Kan değerleri

    Merhaba kan tahlilimde demir bağlama kapasitesi 322- tsh 4.825 b12 111 cıktı bu değerlerim sadece kırmızı çıkmış tahlilfe ne anlma geliyor bilgi verir misiniz teşekkür ederim

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Emre Çakır

    Uzm. Dr. Emre Çakır

    tarihinde cevapladı.

  • Yemek ile ilgili soru

    Hocam annemin kemoterapi ve ışın tedavisi süreci bitti. tomografi çekilecek. duruma göre karar verilecek. bu boş sürede yememesi gereken tatlı/şeker çeşidini yiyebilir mi?

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Emre Çakır

    Uzm. Dr. Emre Çakır

    tarihinde cevapladı.

  • Kemoterapi

    Hocam şuan tıbbi onkoloji bölümünde çalışmıyor musunuz? size nasıl ulaşabilirim? ya da tıbbi onkoloji bölümünde bize kimi önerebilirsiniz?

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Emre Çakır

    Uzm. Dr. Emre Çakır

    tarihinde cevapladı.

  • Glukoz hasimato

    Merhabalar hocam , sizi tekrar rahatsiz ediyorum . cevaplarsaniz cok sevinirim . sabah ac karna test yaptirdim kan sonucumda anti tpo 54 cikti . glukoz 69 cikti. glukoz dusuklugum endişelenmem gerekecek kadar düşük mu ? bir de anti tpo yüksek. hasimato hastalığım vardı . serbest t3 ve t4 normal sı... devamı

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Emre Çakır

    Uzm. Dr. Emre Çakır

    tarihinde cevapladı.

  • Kolon kanseri mi

    Hocam dışkıda kan ve dışkının son kısımının incelmesiyle(ilk kısımlar normal) ilgili genel cerrah doktoruna başvurdum asistan muayene etti bişey yok dedi bir de sol tarafımda bağırsağımı elimle hissedebiliyorum hareket edebiliyor ince bir boru gibi yaklaşık 8-10 cm hafif sert bir yapı sanırsam kalın... devamı

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Emre Çakır

    Uzm. Dr. Emre Çakır

    tarihinde cevapladı.

  • Kolonkanseri

    Kolonkanserı saygılar evvelki cevapşarınız için teşekkürler eşim kolon kanseri ameliyat ve 6aylık koruyucu kemoyu 15 gün evvel bitirdi gınasırı dr önerisiyle gunasırı 100mg cotaspın alıyor ayrıca bağışıklığı güçlendirmek için gunadırı yoğurtla bir tatlı kaşığa bir cay kaşığı zerdacal karabiber karı... devamı

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Emre Çakır

    Uzm. Dr. Emre Çakır

    tarihinde cevapladı.

  • Mide yanması

    Hocam pazartesi onkolojide misiniz? salı günü gelin demişsiniz bir soruma. mide hastanızı kontrol için 11.08.2020 salı günü mü gelelim?

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Emre Çakır

    Uzm. Dr. Emre Çakır

    tarihinde cevapladı.

  • Mide yanması

    Hocam mide ca hastanızın ışını yeni bitti ve 10 gün mola verelim dediniz. ancak bu süre zarfında mide yanması oluyor ve verdiğiniz ilaçlar hiçbir işe yaramıyor. bu yanma normal mi? dayanılmayacak kadar diyor annem. nasıl geçecek? ne yapmamız lazım?

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Emre Çakır

    Uzm. Dr. Emre Çakır

    tarihinde cevapladı.

  • Kan testi sonucum

    Hbac1 : 48 , glikeh****,5 , **** **** , glukoz: 102 hocam karin agrisi ve siskinlik şikayetiyle gittim alerjik astim hastasıyım foster ve airpass kullaniyorum

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Emre Çakır

    Uzm. Dr. Emre Çakır

    tarihinde cevapladı.

  • Kan testi sonucum

    Karin mide agrisi şişkinlik şikayeti ile gittim kan testi sonucum hbac1:48 glikeh****,5 ****,9 ldl kolestrol: 146 bunlar yuksek çıkan değerlerim bunlar ne demek aciklarmisiniz ve alerjik astim bronşit im var duzenli olarak ilac kullaniyorum

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Emre Çakır

    Uzm. Dr. Emre Çakır

    tarihinde cevapladı.

  • Kemoterapi sonrası bel agrisi

    Emre hocam 9 gun once kemoterapi aldı annem bugün belinden dizlerine kadar dayanılmaz ağrısı var neden olur ne yapabiliriz bi bilgi verirseniz cok sevinirim

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Emre Çakır

    Uzm. Dr. Emre Çakır

    tarihinde cevapladı.

  • Karın ağrısı hepatomegali

    Merhaba, benim iki yıldır geçmeyen karın ağrım var. en son ilaçlı tomografi çekildim . raporda karaciğer boyutu artmıştır (hepatomegali) ve sol pelvik düzeyde mezenterik yağlı dokuda vaskületeride genişleme ve heterojenite izlenmektedir yazıyor . karın ağrımın sebebi ne olabilir . teşekkür ederim .

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Emre Çakır

    Uzm. Dr. Emre Çakır

    tarihinde cevapladı.

  • Demir ilaci

    Merhaba hocam ben demir eksikliği sebebiyle ilaç kullanıyorum fakat ciddi ishal yaptı ilacı aile hekimime değiştirdim o da ishal yaptı bu konuda ne yapmalıyım. ilaca devam etmek mi yoksa bırakmak mi mantıklı. pekmez gibi besinlerle yükseltebilir miyim??

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Emre Çakır

    Uzm. Dr. Emre Çakır

    tarihinde cevapladı.

x