Doktorsitesi.com
Özel Lokman Hekim Ankara Hastanesi

Özel Lokman Hekim Ankara Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümü

Op. Dr. Şüheda Özsavran

Op. Dr. Şüheda Özsavran

Kadın Hastalıkları ve Doğum
Henüz değerlendirme yok
Prof. Dr. Vakkas Korkmaz

Prof. Dr. Vakkas Korkmaz

Kadın Hastalıkları ve Doğum, Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi
Henüz değerlendirme yok
Uzm. Dr. Pakize Eylem Şeker Arı

Uzm. Dr. Pakize Eylem Şeker Arı

Kadın Hastalıkları ve Doğum
Henüz değerlendirme yok
Dr. Özden Akyüz

Dr. Özden Akyüz

Kadın Hastalıkları ve Doğum
4.0(1 değerlendirme)
Dr. Aysun Özen Okay

Dr. Aysun Özen Okay

Kadın Hastalıkları ve Doğum
5.0(2 değerlendirme)

Görüşler

Görüşlerinizi Önemsiyoruz

Hastaneler ile ilgili görüşlerinizi belirtmeden önce moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.

4.9
Toplam 3 geribildirim
Zamanlama4.9
İlgi5.0
Ortam4.9
ÇÖ
Çil*** Ö***14.04.2021
Zamanlama
5.0
İlgi
5.0
Ortam
5.0
Iki çocuğumuzun doğumunu da aysun hocam gerceklestirdi. Ilmiyle bilgisiyle öngörüsüyle en kritik anlara en iyi şekilde müdahale edebilen işinin ehli bir doktor. Sıcak,samimi, ve çok doğal bir insan. Gittiğim zaman kendimizi aile ortamında hissettiren bir yaklaşımı var. 22.01.2021de gece yarısı evinden gelerek doğumumu gerçekleştirdi ve onun sayesinde oğlumuzu sağ salim kucağımiza aldık. Aysun hocamız titizlikle takibi ve olaya müdahalesiyle doğumumu yaptırdı. Gerçekten onu çok seviyoruz. Her hastaneye gidişimizde mutlaka yanına gideriz kendisi de bizi daima güleryüzle karşılar. Biz bu yıl tayinciyiz ve aysun hocamı göremeyeceğiniz için gerçekten üzgünüz. Gönül rahatlığıyla hocamı tercih edebilirsiniz. Doktorluğu mükemmel insanlığı ise mükemmel ötesi. Hocam her zaman bir numarasınız . Iyi ki sizi tanımışız. Giydiği önlüğün hakkini gururla veren doktorluk unvanını gururla taşıyan güzel doktorumuz allah sizi daima korusun. O güzel yüzümüzden gülücükler eksik olmasın.
R Ç***11.05.2019
Zamanlama
3.0
İlgi
4.5
Ortam
4.5
hafta sonu 4 aylık bebeğimiz düşük oldu. İlgisi bilgisi ve tedavisi iyi ama cuma günü 5de hastaneye giren hastasına araya başhekimi koyarak hastaya cumartesi 12 gibi baktırabildik.
BE
Ber*** E***28.10.2017
Zamanlama
5.0
İlgi
5.0
Ortam
5.0
Başarılı ve güler yüzlü bir doktor. Bebeğimizin dünyaya sağlıklı bir şekilde gelmesinde gösterdiği katkılardan dolayı sonsuz teşekkürler.

Takvim bilgileri yükleniyor...