Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 5 soru cevaplandı.

ovitrelle iğne

MERHABALAR, OVİTRELLE İĞNENİN BETA HCG YÜKSELTME ETKİSİ NEKADAR SÜRER PREGNYL İLE AYNIMIDIR BETA HCG YÜKSEK ÇIKARMA ORANI?

10 Mayıs 2016 09:18
Op. Dr. Öznur Gökçen Doktora Sor

Op. Dr. Öznur Gökçen tarafından cevaplandı.

aşılama tedavisi

hocammerhaba 3senelik evliyim polikistik over hastasısyım vetroidim yavaş çalışıyor şuanda aşılma tedaisi aşmasındayız ve aşılmaiçin gerekli olan herşyei yaptırdık kan tahlili rahimfilmi herşey normale yakın çıktı eşiminde sprem tesi istedendi ve 21 milyon spermsayısı çıktı ve solda grade 3vorikolsel diye belirtti üroloi doktoru ama sperm sonucuyla aşılmaya yanıt alabilceğimizi söyledi aşılma şansımızı denemek istededik oyüzden ve benimde ultrasyonda bakıldı doktrum yumurta tembeliği var diye belirrtti adetin 3günü ultrasyonda bakıldı klomen başlandı 1.1 klomen kulnadım ve tekrarr muaneye gttim5.günü doktrum ultrsayonda bakarak sağda solda yok dedi yok derken ne demk istedi hocam yumurtalmamamı yok gelişmememi yok ve cuma günü tekrardan gel...

10 Kasım 2015 00:12
Op. Dr. Öznur Gökçen Doktora Sor

Op. Dr. Öznur Gökçen tarafından cevaplandı.

Adet olamiyorum

Merhaba hocam. Ben 2012de pkos tedavisi gordum. Sonrasinda adetlerim bazen duzenli bazen duzensizdi. Tekrar tedaviye baslamak istemiyorum. Yasim 22. Testesteron: 72. Tsh 2,59. Fsh 5,04. Lh 8.11. Estradiol 47,44. Progesteron 1,81. Prolaktin 13,95. Bu testi kasimda yaptirdim. Degerlerim daha da yukselmis olabilir. 2-3 kere tarlusal kullanip adet oldum.en son adetim 15 temmuzda bitti.bu ay tekrar tarlusal kullandim. Biteli 5 gun oldu. Ama hala ne adet gordum ne de belirtisini.. Kac gun daha beklemeliyim? Nasil bir yol izlemeliyim? Degerlerim daha da yukselmisse ilerde basima neler gelebilir? Lutfen yardimci olun. Tesekkur ederim. Iyi calismalar.

4 Eylül 2015 00:57
Op. Dr. Öznur Gökçen Doktora Sor

Op. Dr. Öznur Gökçen tarafından cevaplandı.

Pco sendromu

Hocam mrb 22yaşındayım ve 4seneye yakın adet düzensizliğim kıllanmam vardı dha önce muayne oldum ama ilaç kullanmadım yeni başladım pco tanısı koydular ve diane 35 kullanıyorum baş ağrısı ve göğüslerimde ağrı yaptı ilaca devam etmeli miyim

23 Ağustos 2015 23:43
Op. Dr. Öznur Gökçen Doktora Sor

Op. Dr. Öznur Gökçen tarafından cevaplandı.

polikistik over

Polikistik over Hocam Merhaba. Ben 16 yaşındayım. Yaklaşık 2 ay önce adet düzensizliği sebebiyle doktora gittim ve pcos teşhisi konuldu. Doktor tarlusal adlı bi ilaç yazıp adetin 3.günü hormon testi yaptırmayı istedi fakat ben bi türlü yaptıramadım. Hocam en son adet günüm 31 mayıstı ve o günden bu yana hala adet görmedim. Bu aralıkta hocam 2-3 haftadır ara kanamalarım var. Ayrıca karnımda şişlik ve kasıklarimda hafif sızı oluyo. Hocam korkuyorum lütfen bana yardımcı olun. Bu kanamalarım ve karnimdaki şişlik ciddi birsey midir?????

13 Ağustos 2015 17:22
Op. Dr. Öznur Gökçen Doktora Sor

Op. Dr. Öznur Gökçen tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube