Diyetisyen - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Kısa sürede kilo verme

Merhabalar ben 10 gün sonra subay-astsubay mülakatına gideceğim boy kilo için istenilen standartlar içerisindeyim . Bu 10 Günde koşu ve barfikste daha etkin olabilmek için 3-4 kilo vermeyi hedefliyorum . Arkadaşlarım su orucunu tavsiye ettiler sizce uygun mudur ?

11 Ağustos 2020 13:16
Dyt. Tuğba Özsoy Aslan Doktora Sor

Dyt. Tuğba Özsoy Aslan tarafından cevaplandı.

Zayıflama ilacı

Hocam iyi çalışmalar 1.65 boyunda 70 kiloyum. Doğum sonrasında hareketsizlik ve aşırı abur cubur yemeden kaynaklanan kilo problemim var. Yaklaşık 3 haftadır spor yapıyorum eliptik bisiklet ile 40 dakika civarında. Son bir haftadır da bir gün egzersiz bir gün bisiklet yapıyorum. Hayatımdan abur cuburu çıkardım. Öğünlerime dikkat ediyorum ancak 3 haftada sadece 1 kilo verebildim. En büyük problemim bel ve göbek ne yazıkki. Size soracağım soru da internet sitelerinde ve eczanelerde satılan fat block adlı zayıflama hapı. Eczacılar bunu çok övüyor. Sizce kullanılabilir mi bu hap bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkür ederim.

28 Şubat 2014 14:07
Dyt. Tuğba Özsoy Aslan Doktora Sor

Dyt. Tuğba Özsoy Aslan tarafından cevaplandı.

kilo vermem durdu

Doktor hanım, insülin direncim olduğu için 5 aydır glukofen 1000mg kullanıyorum. bu süre içinde toplam 12 kilo verebildim. Fakat yaklaşık 1 aydır yediklerime dikkat edip spor yapmama rağmen kilo veremedim. Başlarda çok güzel ve rahat ilerliyordu. Sebebi ne olabilir, yardımcı olursanız sevinirim.

19 Şubat 2014 15:26
Dyt. Tuğba Özsoy Aslan Doktora Sor

Dyt. Tuğba Özsoy Aslan tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube