Sorularda Ara

Diyetisyen - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Kilo Alamıyorum

178cm boy 61 kilo 22 yaşındayım. Vejeteryanım. süt ürünlerinden sadece yoğurtve süt kullanıyorum. Aşırı fazla yemek yediğim halde hiç kilo alamıyorum. 5-6 ay önce 66 kiloyken şuan 61 kiloya düştüğümü farkettim. Yağlı tuzlu ve şekersiz yiyeceklerden kaçınıyorum. Bide nargile kullanıyorum günlük olarak kilo alamamamda etkisi varmıdır. İşyerinde çok hareketsiz kalıyorum 8 saatin 7 saatini oturarak geçiriyorum yine yediklerim yaramıyor.Eczanelerde satılan Protein tozu veya biotin haplar var etkisi olurmu. Yada ne yapmam gerekir.

14 Temmuz 2014 11:28
Dyt. Bürge Köker Doktora Sor

Dyt. Bürge Köker tarafından cevaplandı.

Bölgesel Kilolarım

Merhaba Bürge Hanım ben Mügenaz *** *** ** doğumluyum 52 kilo 1.62 boyundayım.Boyuma göre kilom ideal fakat bacaklarım ve basenlerim çok büyük sıkıntı.Daha önce eritmek için salonlara gittim düzenli gitmediğim için pek faydasını göremedim.Bundan 2 hafta önce Power Plate sonlandırdım.15 seanslık bir süreçten sonra basenim de 3 cm incelme oldu fakat aynalara baktığım zaman eski halimden bir fark göremiyorum ve bu durum artık ileri derece de takıntı oluşturmaya başladı.Belim 57 cm ince fakat bacaklarım ve basenim belimin aksine başka beden ölçülerine ait gibiler.Lütfen bana bu konu hakkında yardımcı olun.Şimdiden bilgileriniz için teşekkür ederim..

26 Haziran 2014 18:25
Dyt. Bürge Köker Doktora Sor

Dyt. Bürge Köker tarafından cevaplandı.

KİLOLARIM

ıYI GUNLER HOCAM BEN 98 KILOYDUM BOYUM 181 HEDEFIM 80 KGYA INMEK HOCAM ANTIDEPRASAN KULLANDIM DOYMAK BILMIYODUM BIRAKTIM BIR AYDIR HOCAM GECELRI CIPS TATLI CIG KOFTE BADEM FISTIK YANI KURUYEMIS YIYODUM YATIYODUM 1 AYDIR KESTIM EKMEKTE YEMIYORUM HOCAM 93 E INMISIM HOCAM GECELERIDE BIRAKTIM YEMEYI HOCAM GUNDE 5 KMDE TEMPOLU YURUYUSLER BEL BOYUN MEKIK CALISIYORUM SPORCUYDUM SEKER TUZ KULLANMIYORUM 3 GUNDUR BASLDIM BU SISTEME ONERINIZ VAR MIDIR HOCAM SAYGILAR...

24 Haziran 2014 23:13
Dyt. Bürge Köker Doktora Sor

Dyt. Bürge Köker tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube