Sorularda Ara

Diyetisyen - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Kilo Alma

Hocam Merhaba iyi çalışmalar öncelikle benim kilo almam da problem var vücut geliştirme sporuyla ilgileniyorum 6-7 kiloya yaklaşık kilo aldım ama son 4 aydır kilo alamıyorum 22 yaşındayım 172 boyum var Dekort ilacını önerdiler her hangi bir sağlık problemim yok kullanmam da büyük sakıncalar ortaya çıkar mı yorumunuzu ve cevabınızı merakla bekliyorum şimdiden teşekkür ederim iyi çalışmalar dilerim..

1 Eylül 2014 22:32
Dyt. Gökçen Ural Doktora Sor

Dyt. Gökçen Ural tarafından cevaplandı.

dogru besleniyormuyum

merhaba benim sorum ben öglen yemegini iki gibi yiyorum ve aksam yemegine acıkmıyorum altı gibi ya bir elma yada birtabak yogurt yiyorum bunun bana bir zararı olurmu . Birde böye kilo verilirmi sorumu cevaplarsanız sevinirim teşekkurler.

22 Şubat 2014 17:14
Dyt. Gökçen Ural Doktora Sor

Dyt. Gökçen Ural tarafından cevaplandı.

insülin direnciyle ilgili ne yapabilirim?

meraba ben rumeysa 22 yaşındayım eskişehirde yaşıyorum daha önce diyetisyene gittim bazı testler yaptırdım insülin direncimin oldugunu söyledi normalde 2.5 olması gereken deger 4 çıkmıştı son 3 senedir çok fazla tatlı tüketiyorum devamlı tatlı yemek istiyorum bu yüzden 25 kilo aldım doktor bana yapılabilecek bişey yok diyet ve spor yapıcaksın dedi ama tatlı isteğimi durduramıyorum insülin direnciyle ilgili yapabileceğim birşey önerebilir misiniz? şimdiden teşekkür ederim:)

7 Şubat 2014 17:12
Dyt. Gökçen Ural Doktora Sor

Dyt. Gökçen Ural tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube