Sorularda Ara
İlgi Alanı

Algoloji (Anestezi ve Reanimasyon) - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 2772 soru cevaplandı.

Randevu almak istiyoruz

Lütfen randevu alamıyoruz annemin agrıları çok fazla randevu vs de alamıyorum yardımcı olur musunuz

13 Aralık 2021 13:46
Uzm. Dr. Yaşar Arslan Doktora Sor

Uzm. Dr. Yaşar Arslan tarafından cevaplandı.

Trigeminal nevralji

Sayın hocam annem 83 yasinda,yaklaşık 30 senedir trigeminalji hastası, tegratol kullanıyor, gunde 3 adet, 2 adet kullaninca agri artiyor, en son hacettepe de algoloji bölümünde yuzune, igne ile islem yapildi ama bir faydasini goremedik, beni bu durum cok uzuyor, ilacin yan eykileri, bulanti,gozde kizariklik agrilar olmaya basladi, bu ilac degisemezmi,cok caresizim, hastaneye size gelmek istiyoruz,sizce yapılabilecek birşey varmı, lütfen sizden bir ışık gorebilirmiyim

7 Aralık 2021 21:39
Prof. Dr. Avni Babacan Doktora Sor

Prof. Dr. Avni Babacan tarafından cevaplandı.

Fıtık ve yırtık

Doktor bey boynumda fıtıklar var ve omuzumda yırtık var iki aydır ağrıdan uyuyamıyorum direkt sizin yanınıza gelebilir miyim ? Teşekkürler.

3 Aralık 2021 12:58
Uzm. Dr. Ahmet Yılmaz Doktora Sor

Uzm. Dr. Ahmet Yılmaz tarafından cevaplandı.

Bel fıtığı rahatsızlığı

Hocam merhabalar.Ben Selim Duran.Babamda 3 aydır devam eden bel fıtığı rahatsızlığı var.Yaklasik 1 gündür sizinle ilgili yazı ve yorumları okuyorum.Okudukca çöl de vaha bulmuş gibi seviniyorum. Kendimiz ankarada ikamet ediyoruz.Size ulaşabileceğimiz bir iletişim kanalı verebilirseniz en kısa sürede yanınıza gelebilmek için sabırsızlanıyoruz hocam. Şimdiden teşekkür ederim saygılar

29 Kasım 2021 19:31
Prof. Dr. Avni Babacan Doktora Sor

Prof. Dr. Avni Babacan tarafından cevaplandı.

Agri radyoferekans

Hocam merhaba radyoferekans sonrasi agri hemen mi gecer yoksa Zaman mi. Alır ağrı geçmezse birkaç kez daha yapmam mi gerekiyor. Ve radyoferekans sonrasi herhangi bir ilac veriliyor mu ?

29 Kasım 2021 14:50
Prof. Dr. Avni Babacan Doktora Sor

Prof. Dr. Avni Babacan tarafından cevaplandı.

Intersitisyel sistit

Merhabalar hocam.Benim 65 yaşında bir teyzem var.İntersitisyel sistit rahatsızlığı var.Sürekli idrar yollarının yandığını,acıdığını söylüyor,tuvaletten çıkamıyor.Düzenli aralıklarla botoks uygulaması yapılıyor ama şikayetleri hem çok azalmıyor hem bir kaç gün içinde geri dönüyor.Ne yapabiliriz,cevabınız ve vaktiniz için şimdiden teşekkür ederim,kolaylıklar dilerim.

19 Kasım 2021 13:28
Prof. Dr. Avni Babacan Doktora Sor

Prof. Dr. Avni Babacan tarafından cevaplandı.

Blokaj işlemi BT eşliğinde mi ?(kuyruk kemiği ve pelvik ağrı)

Hocam merhabalar. Sizin kliniğinize gelmiştim kuyruk kemiği, prostat ve anal bölge de yani kısaca pelvik ağrılarım mevcuttu ama beni en çok zorlayan kuyruk kemiğiydi. Sizde pudendal ve impar ganglion blokajı önermiştiniz. Orada sormayı unutmuşum da blokajları ultrason eşliğinde mi yoksa BT eşliğinde mi yapıyordunuz ? Birde bu blokajlar oradaki kasların kasılmasını engelleyebilir mi yani blokaj işlemi sinirsel ağrılar dışında kas ağrıları içinde yapılabilir mi?

17 Kasım 2021 03:29
Prof. Dr. Alp Gurbet Doktora Sor

Prof. Dr. Alp Gurbet tarafından cevaplandı.

Radyoferekans

merhabalar Radyoferekans sinir blokaji sonrasi agri hemen mi gecer yoksa zaman mi alır hocam ?

16 Kasım 2021 12:51
Prof. Dr. Nurettin Lüleci Doktora Sor

Prof. Dr. Nurettin Lüleci tarafından cevaplandı.

Metastaz yapmış Neroendokrin tümör. Yaygın şiddetli ağrı.

Merhaba Hocam. Annemde neroendokrin tümör teshisi konuldu. Kemik metastazı yapmış durumda şuan ve omurilikte 3-4 yerde birde kalça bölgesinde metastaz var. Şiddetli ağrı çekiyor özellikle vücudunun sol tarafında sırt ve kol bölgesinde. Radyoterapi gördük ve ağrı kesici morfia ve oxopane kullanıyoruz ama çok kısa süreli etki yaratıyor daha sonrasında ağrı geri geliyor. Kanser ağrısı ile ilgili videonuza denk geldim. Bu konuda yardımcı olabilme durumunuz varmı? Şimdiden çok teşekkürler.

15 Kasım 2021 13:44
Prof. Dr. Nurettin Lüleci Doktora Sor

Prof. Dr. Nurettin Lüleci tarafından cevaplandı.

Radyoferekans

Merhabalar Varikosel ameliyatı sonrasi kasığımda sinirler zarar gormus ve agri yapiyor hocam radyoferekans sonrasi agri hemen mi geçer yoksa zaman mı alır? birde radyoferekans sonrasi spor kac gun sonra yapabiliriz?

15 Kasım 2021 10:57
Prof. Dr. Serbülent Gökhan Beyaz Doktora Sor

Prof. Dr. Serbülent Gökhan Beyaz tarafından cevaplandı.

Pudendal ve impar ganglion

Hocam merhabalar. Bende varikosel ameliyatı sonrası perine ve kuyruk kemiği bölgesinde ağrılar başlamıştı. 1 yılı geçti ancak ağrılar devam ediyor çok fazla yere gittim prostatit ve koksidini tanısını aldım (her ne kadar kuyruk kemiğinde mr a göre bir sıkıntı gözükmesede). Şimdi blokaj yapılacak ama bir doktor pudendal sinir blokajı derken diğer doktor impar ganglion ve pudendal blokajını birlikte yapmak istiyor. Şimdi ben iki bloğu da aynı anda yaptırayım mı ? Birde bu blokajların bir yan etkileri yoktur değil mi?

14 Kasım 2021 22:42
Prof. Dr. Nurettin Lüleci Doktora Sor

Prof. Dr. Nurettin Lüleci tarafından cevaplandı.

Radyoferekans

Hocam merhaba Radyoferekans yöntemi ile işlemden sonra hemen ağrılar geçer mi yoksa zamanla mi azalır birde sporcuyum radyoferekans dan sonra ağırlık kaldırmaya ne zaman başlanır ?

14 Kasım 2021 10:32
Prof. Dr. Kader Keskinbora Doktora Sor

Prof. Dr. Kader Keskinbora tarafından cevaplandı.

Akciğer ca

Merhaba hocam babam kanser hastası son evre ağrılar yüzünden yaşam şartları oldukça bitti yemek içmek hayatından çıkardı. Bizde bu ağrılara bir çözüm istiyoruz sizinle görüşmek ve bu konu hakkında tedivi olmak istiyoruz istiyorum. Telefonum *** *** **

9 Kasım 2021 15:08
Prof. Dr. Nurettin Lüleci Doktora Sor

Prof. Dr. Nurettin Lüleci tarafından cevaplandı.

BAŞ AĞRISI

Hocam *** *** ** tarihinden bu güne çok şiddetli korkunç dayanılmaz baş ağrısı içindeyim.Emar ım çekildi bazı sorunlar var.Sizden randevu almak istiyorum.Günde içtiğim ilacın adedi ve çeşidi miğdemi mahfetti.Baş ağrısından ölecem sanki.LÜTFEN en kısa gün için RANDEVU rica ediyorum

4 Kasım 2021 00:12
Uzm. Dr. Mesut Bakır Doktora Sor

Uzm. Dr. Mesut Bakır tarafından cevaplandı.

Annem diz ağrısı

Hocam afyon akü den size randevu alamıyoruz yardımcı olun lütfen annem icin

24 Ekim 2021 23:14
Uzm. Dr. Yaşar Arslan Doktora Sor

Uzm. Dr. Yaşar Arslan tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube