bd
Soru Sahibi
11 Eylül 2015 21:49

Yardim edin bana lutfen

Merhaba ozlem hanim. Ilk oncelikle kendimi taniyim emre ben 20 yasindayim üniversite ogrencisiyim. Kisaca sikayetlerimden bahsediyim. Nen 10 18 yaslar arasi 18 de dahil bilmiyorum olabilir veya hemcinslerimle yakinlasmalar oldu ozellikle bu yakinlasmalar *** *** ** yaslarinda daha cok görüldü amaa benim o zamanlar dada sevgilim vardi asiktim hatta bi kiza suandada sevgilim var 1.5 senedir beraber. Yakinlasmalarimda oluyor sevgılımle zevk aliyorum opusunce vs ama daha otesi olmadi suana kadar. Eski olaylari yasayinca sevgılımde vardi karsi cinstten. Bir gun dusundum ben gayim dedim. Sonrs dusundum ne gayi emre ne diyosun dedim. Ve o gün bugundur acayip düşünüyorum beynimi kemiriyoeum. Kendimi cok kotu hissediyorum. Arkadaslarimla buluşuyorum eski olaylar olan acaba etkilencekmiyim aha penisim kalkti vs vs o kadar kotu oluyorjm ki kaciyorum resmen ne yapiyroum ben diyorum. Birsz rahatladim bu gunlerde ama tekrar dusunmeye basladim . Durumlari yasadim ama ne yapicam bilmiyorum sevgılımle ilgilenemiyorim bu yuzden diyecekleriniz cok onemli lutfen yardim edin bana. Ayak takintim var benim o yuzdense olabilir erkeklerle eskiden amaa ben istemiyorum artik kız arkadasimla rahat rahat birlikte olsam belki rahatlicam. Amaa opusurlen bile düşünüyorum eski seyler geliyor aklima kotu oluyorum. Ne yapicam hocam.

0
2 cevap
000 görüntülenme
Cevaplar (2)

Emre Bey Merhaba, Zihin dünyanızda resmen bir savaş varmış gibi hissettim okuyunca. Online destek almak bu savaşı büyütmekten öteye gitmeyecektir. Mutlaka bir uzman desteği alın. Bu destek cinsel tercihiniz konusunda bir yönlendirmeden ziyade, zihin dünyanızda ki karmaşayı dindirme odaklı olursa daha çok istifade edebilirsiniz.

11 Eylül 2015 22:04
bd
Soru Sahibi

Hocam benim egitimim icin aciklanmasi gereken bir sonuç vardi o sonuc dolayisiyla biraz kafami taktim ona gecmis gibi oldu. Ama dedigim gibi ben gay veya vs bi durum olsa onceki yasananlar olmazdi sanırım. Ben hic bilmezdim bilgim yoktu gay vs nedir diye ogrenir ogrenmez hersey basladi benim icin. Aslinda siz bana yardimci olabilirmisiniz. Onceki yasananlar normal sayılır mi ne yapmam gerek

11 Eylül 2015 23:37

Emre Bey oldukça hassas bir konu. Bunu online değerlendirmek normal/anormal üzerinden yaşadıklarınızı gözden geçirmek etik olmayacaktır. Psikoterapi seansı almanızı öneririm.

12 Eylül 2015 09:44
Uzm. Psk. Özlem Bugur
Uzm. Psk. Özlem Bugur Psikoloji

Yazar toplam 105 soru cevapladı.

Doktorun Cevapladığı Diğer Sorular
Hayvan alerjisi Uzm. Psk. Özlem Bugur
Duygu Karmaşası ve Eşcinsellik Uzm. Psk. Özlem Bugur
Baş ağrısı Uzm. Psk. Özlem Bugur
Hayaller kuruyorum Uzm. Psk. Özlem Bugur
Psikoloji İle İlgili Diğer Uzmanlar
Psk. Zeynep Şen
Psk. Zeynep Şen Psikoloji
Psk. Dilara Acar
Psk. Dilara Acar Psikoloji
Facebook Twitter Instagram Youtube