Hocam bugün turşu yerken yaklaşık 50 kuruş 1 tl arasında parça boğazıma kaçar gibi oldu ve öksürmeye başladım o parça gelmedi.Öksürdükten sonra sırtımda ve boğazımda hafif acı oldu .Öksürürken ve nefes alırken de hafif cızırtı var gibi geliyor. Öksürüğüm normalde yok ben isteyerek öksürdüğümde oluyor.Derin nefes aldığımda göğsüm acıyor gibi oluyor ve sanki aniden bayılacakmışım gibi nefes alamıyorum gibi oluyor ama hemen düzeliyor.Akciğerime ya da solunum yollarına kaçmış olsa başka bulgu verir mi? Covid de var,benim ne yapmam gerekiyor şimdi? Panik atak,okb ve hastalık hastalığı hastasıyım hocam ben yaşım 22.
Merhaba, geçmiş olsun. Bahsettiğiniz gibi büyük bir yiyeceğin akciğere kaçtığından şüpheleniyorsanız, bir göğüs hastalıkları doktoruna gitmenizde fayda vardır. Akciğer grafilerinde de bu görülmez, muayene ve öykü ile anlaşılır. Selamlar.
Hocam gece ani nefes kesilmesi ile uyandım bir kez,batıcı tarzda hafif de sırt ağrısı yaşıyorum. Öksürüğüm yok,eğer 50 kuruş büyüklüğünde ama incecik bir salatalık turşusu akciğerimde olsaydı başka semptomlar da olur muydu? Sürekli öksürük gibi? 3.gün hocam bugün
.