sayın doktorum: kardeşimin bacaklarında varis var ve bir bacağının ayak bilek kısmında yara oluştu. Varis çorabı kullandı faydasını göremedi. int.öğrendiğim kadarıylı rahatsızlığı venoz yetmezliğine giriyor. yaranın iyileşmesi için ne yapabiliriz? bu yaranın ve sorunun ortadan kalkması için lazer tedavisi uygulanırmı? uygulama nasıl oluyor? yada ameliyatsız bir tedavi yokmu?
merhabalar benim öncelikle varis ülseri bulunan hastalarda izlediğim yol çekilen doppler ultrason sonrası uygunsa varis ameliyatı olmasıdır. yaranın altındaki dokuda tamamen bozulmuş olan damarın çıkarılması gerekir ve buna neden olan damarın komple tüm bacaktan estetik şekilde alınması gerekir.benim esas ilgi alanım varis olduğu için istanbulda iseniz yardımcı olabilrim saygılarımla
SAYIN DOKTORUM; CEVABINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER. ŞU ANDA BAŞKA BİR İLDEN SORUYU SORUYORUM BAHSETTİĞİNİZ DAMARIN ÇIKARILMASI VE SONRASINDA TEDAVİ NASIL OLUYOR? BU TEDAVİ NE KADAR SÜRÜYOR? KARDEŞİMİN İŞİ AYAKTA DURARAK OLDUĞU İÇİN TEDAVİDEN NE KADAR SONRA İŞİNE DÖNEBİLİR? BU TEDAVİNİN MASRAFI BİZİM İÇİN NE OLABİLİR?
merhabalar toplam 2 gün (1 gece) hastanede kalıyor.ameliyatını 3.günü işine gidebilir.biz daha çok hareket etsin istiyoruz.hasta isterse rapor alabilir.ancak raporlu iken yatak istirahatini önermiyoruz. masraf açısından ne sağlık güvenceniz var öğrenmek isterim. saygılarımla
sayın hocam. kardeşim bağ-kur güvencesinde kendi işinde çalışıyor. bu gibi durumlarda lazer tedavisi olmuyormu? sitenizde lazerle tedavinin olduğunu öğrendim. Lazer tedavisine uygun değilmi?
merhabalar bacağın son durumunu görmediğim için net konuşmak yanlış, ama varis ülserlerinde mümkünse ameliyat öneriyorum saygılarımla
sayın hocam sizi fazla rahatsız ettim bağkur güvencesine yardımınız olurmu sizin yanınıza gelene kadar ne tür bir tedavi uygulayabiliriz, yaranın kapanması için herhangi bir ilaç önerebilirmisiniz.
merhabalar yaraya furacin ile pansuman yapıp üzerini kapayarak varis çorabı giyebilirsiniz.pansumanı günde 3 kez değişirseniz iyi olur görüşmek dileğiyle saygılarımla