Doktorsitesi.com

merhaba benim saçım 15 yaşından beri falan dökülüyor şuan 22 yaşındayım bun

TT

Tur*** T***

20 Nisan 2009
merhaba benim saçım 15 yaşından beri falan dökülüyor şuan 22 yaşındayım bunla ilgili bişey yapabilirmiyim şuana kadarda hiçbir saç dökülmesine karşı ilaç kullanmadım daha dogrusu faydalı olmayacagını düşündüm.Siz ne söylemek istersiniz bu konuda Birde saçımı sıfıra kesdirmek istiyorum yani dazlak yapdırmak istiyorum.Saçımı ne ile dazlak yapdırayım ustura (tıraş için kullanılır) ile mi kesdireyim veya ne ile kesdireyim.Siz ne taksiye edersiniz.Birde saçımın dazlak yapdırmanın faydası olurmu.
2 cevap
60 görüntülenme

Cevaplar (2)

Uzm. Dr. Naciye Mirata
Uzm. Dr. Naciye Mirata
Dermatoloji
saçınızı kestirmenizin faydası olmaz.babanızda kellik varsa geneetik olarak sizde de olabilir.Minoxidil %5 SPREY sabah ve akşam kullanabiirsiniz.3 ay kullanın.
20 Nisan 2009
TT
İlk olarak ilginize çok teşekür ederim 3 ay kullanında kesin dökülmez derseniz kullanırım çünkü bugüne kadar hiçbir ilaç kullanmadın sonra size dönerim ama birde ben saçımı kesdirecegim ama dazlak olacak bunu nasıl kesdireyim diye sordun yani ustura kullanmanın bi sakıncası olurmu veya ne ile kesdireyim teşekürler
20 Nisan 2009
Uzm. Dr. Naciye Mirata
Uzm. Dr. Naciye Mirata
Dermatoloji
istediğiniz şekilde kestirebilirsiniz. . kesin dökülmez diye hiçkimse söyleyemez.
22 Nisan 2009