Doktorsitesi.com

iyi akşamlar hocam..ben 1ay kadar önce kalçadaki oturma kemiğinden başlayıp

SD

Sib*** D***

31 Temmuz 2010
iyi akşamlar hocam..ben 1ay kadar önce kalçadaki oturma kemiğinden başlayıp bacağa doğru yayılan bir ağrı sebebiyle fizik tedavi uzmanına başvurdum..önce subt.bursit teşhisi konuldu.ağrı geçmeyince mr istedi(bel,kalça ve pelvik bölge) mr sonucum şu; lomber lordoz artmıştır. T11-12 düzeyinde vertebra end platelerde dejenratif schmorl nodülü vardırbudüzey sagital görüntülerde sol paramedian diskal protrüzyon ileuyumlu görünüm izlenmektedir. bu sonuca göre sizin kanaatiniz nedir hocam?
2 cevap
252 görüntülenme

Cevaplar (2)

SD
sağ kalça kemiğinden sağ bacağa özellikle arka tarafına kimi zaman da kasıklara kadar yayılabilen bir ağrı hocam..birde sağ bacakta sağ tarafa üstüne yatarsam ağrım artıyor...cinsel ilişkide de ağrı var ama bununla alakalı mı bilemiyorum..sağ bacağın hareketlerine göre ilişkide ağrım artıp azalabiliyor..bunların hepsi o fıtıklamı alakalı?
2 Ağustos 2010
Prof. Dr. Erol Taşdemiroğlu
Prof. Dr. Erol Taşdemiroğlu
Beyin ve Sinir Cerrahisi
Bu fıtık ağrınızdan sorumlu değil. Çünkü fıtık solda ağrınız sağda. Ayrıca bu şijkayetleriniz için EMG çektirmenizi öneririm.
2 Ağustos 2010