Doktorsitesi.com

İlk Gebelik

YT

Yas*** T***

7 Haziran 2020
Kutay Bey mrb ilk hamileliğim reglim genelde düzensiz ortalama 35 veya 37 günde oluyorum. En son 25 nisansa regl olmuştum.Gebelik testim ilk 81 çıktı. Daha sonra 62 aynı gün 42 çıktı. Bunların hepsi 7 gün içerisinde oluyor. 3 gün önce teste 42 çıktı. Lakin henüz kanama gelmedi.Normalde kan değerlerim düşük. Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.Yardımlarınız için tşk.
2 cevap
316 görüntülenme

Cevaplar (2)

Prof. Dr. Kutay Biberoglu
Prof. Dr. Kutay Biberoglu
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Bu sağlıklı bir gebelik değil. Kendiliğinden kaybolacak çok erken bir gebelik. Bunlara biyokimyasal gebelik diyoruz. Yükselmedikçe sıkıntı yok ama sıfırlayana kadar izlemek gerekir. Sıfırladıktan 1 ay kadar sonra adet başlar. Genellikle geç yumurtlamadan, hormonal bozukluktan oluşur ama sebepsiz de oluşabiliyor. Endişe etmenize gerek yok ama tekrar gebe kalmadan önce neden adetler gecikerek oluyor araştırılıp sorun tedavi edildikten sonra tekrar gebeliği denemelisiniz. Daha çok bilgilenmek için blog.drkutaybiberoglu.com, www.drkutaybiberoglu.com, doktorsitesi / facebook / instagram / youtube biberoglu linklerinde bulacağınız video ve makalelere (düşükler) ulaşabilirsiniz.
7 Haziran 2020
YT
Kutay Bey merhaba Kimyasal gebeliğim gerçekleşti. Doktor kontrolü sonucu bebeğin tutunmasını engeleyen bir parça bulunduğunu söyledi. Ameliyat olmam gerektiğini yoksa sürekli kimyasal gebeliğim yaşayabileceğimi veya bebiğin gelişmeyeceğini söyledi. Bu konuda sizden de Bilgi almak istiyorum. İlk gebelik vs olduğundan ben korkuyorum.
13 Haziran 2020
Prof. Dr. Kutay Biberoglu
Prof. Dr. Kutay Biberoglu
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Bu bilgi tamamen yanlış ve cerrahi önerisi de tamamen ticaridir. Biyokimyasal gebelik yumurtlama ile ilgili sorunlardan gerçekleşir. Önceki mesajımdaki kaynağı dikkatle inceleyin. İmkanınız varsa gelin bizzat değerlendireyim.
13 Haziran 2020