Doktorsitesi.com

Hormon takviyesi

HD

Hak*** D***

20 Mayıs 2021
Hocam iyi günler. Öncelikle geçmiş bayramınız mübarek olsun. Hocam bana testis iltihabı tanısı konmuştu. Unacefin antibiyotik kullandım. Testis torbamda yanma oluştu ve daha sonra varikosel var dediler ve onun da ameliyatını oldum. Ama hocam bu durumlardan sonra sertleşme bozukluğu, kıllanma bozukluğu, meni gelmemesi gibi durumlar oluşmaya başladı. Hocam son 2 aydır gerçekten çok zor durumdayım. Yaşım daha 21 genç biriyim. Kadın gibi olmaktan korkuyorum artık. Eğer 2 testis de işlevini kaybetmişse ömür boyu kontrollü hormon tedavisi gerçekten işe yarar mı dış görünüşümü etkiler mi bu durum? Teşekkür ederim.
2 cevap
138 görüntülenme

Cevaplar (2)

HD
+ FSH 3.02 (ref değer *** *** **) + LH 2.78 (ref değer 0.570- *** *** **) + Estradiol 22 (ref değer 11-44) + Prolaktin 11.98 (ref değer 3.96- *** *** **) + Total Testosteron 13.53 (4.94- 32.01) Yapılmış olan hormon testi sonucum böyle geldi hocam yorumlarsanız sevinirim.
27 Mayıs 2021
Op. Dr. Muharrem Murat Yıldız
Op. Dr. Muharrem Murat Yıldız
Üroloji
ASIL OLAN SERBEST TESTOSTERONDUR ERKEKLİK HORMONUN YAŞINA GÖRE DÜŞÜ SENİN İÇİN 17 NİN ÜZERİNDE OLMASI LAZIM ORTALAMANIN ALTINA DÜŞMÜŞ OLUP TEDAVİ OLMANIZ LAZIM
2 Haziran 2021