Hocan Mrb. 18 aylık kızım var.Doğduğu günden bugüne herşeyiyle tek başıma ben ilgilendim.5 aydır babasıyla ikimiz hep onunlayız.Bizimle çok mutlu.Bizi tanıyan tanımayan herkes onun çok mutlu bi bebek olduğunu söylüyor.Nisan da babada bende işe başlıyoruz.Kızıma anneannesi bakıcak.Anneanneyi seviyor ona alışkın.Yine de bu durum onu nasıl etkileyebilir.Onun huzurunun bozulmaması için en iyi ne yapabiliriz?Neler önerirsiniz?Şimdiden ilginiz çin çok tşk.
Merhaba Pınar Hanım, Kaygınız boşuna. Yadırgayacağı birisi ile beraber değil ki sorun olsun? En fazla eksikliğinizi hissedebilir. Onuda telafi etmek size kalmış. Zaten dolu dolu zaman geçiren bir ailesiniz , neden sorun olsun ki? Sevgilerimle.
Mrb,cevabınız içimi rahatlattı,Bugün işe başlayalı 3 gün oldu,Akşam eve gittiğimde kızımı kucağıma alıyorım saçlarını okşayıp koklayıp onu güzelce öpüyorum,çalışırken onu ne kadar çok özlediğimi çok sevdiğimi anlatıyorum,o da beni öpüyor,sonra yemeğini yediriyorum,babasına gidiyor,baba henüz işe başlamadı,bana gelmek istemiyor gibi davranıyor,sanırım tepkiler vermeye başladı,kendimi çok suçlu hissediyorum bana gelmek istemeyince üzülüyorum,bu konuda ne önerirsiniz,ilginiz için çok tşk,Saygılar,
Sevgili Pınar Hanım, Yeterki kaygılanmayın. Çünkü oda aynı kaygıyı yaşar. Birazcık sabır. herşey yoluna girecek. Üzülecek bir durum değil. Geçici şeyler. Siz sevgi ve ilginizi eksik etmeyin. Başka şeye gerek yok.