Doktorsitesi.com

hocam, hatırlarsanız kızım 7.5 aylık oldu,voiding temizdi andak sürekli iye

AA

Ayc*** A***

4 Aralık 2010
hocam, hatırlarsanız kızım 7.5 aylık oldu,voiding temizdi andak sürekli iye geçiriyordu, bactrim alerjisi old için suprax 1 cc koruyucu doza başladık ancak koruyucu ilaca başlamamıza 1 ay daha olmamışken yine tit te 15-20 lökosit çıktı, hocam napıcaz. niye oluyor, koruma bile fayda etmedi, napalım ne önerirsiniz?
2 cevap
77 görüntülenme

Cevaplar (2)

Prof. Dr. Y. Tarkan Soygür
Prof. Dr. Y. Tarkan Soygür
Çocuk Ürolojisi
Benim onerim, bir donem ilaci tamamen kesip beklemek ve sikayet ya da soun olmadikca tetkik yaptirmamaktir. Bobreklerle ilgili sorun olmadigini bildigimiz icin bu yaklasim cok riskli olmayacaktir. Bi arada kabizlik olmamasina dikkat etmek lazim.
5 Aralık 2010
AA
hocam istanbuldayım ancak 17 aralıkta ankarada olucam, mümkünse görüşmek isterim muayenehane yahut üniversitede, daha detaylı görüşebilmek için.bana tlf yahut adres verebilirseniz memnun olurum.
5 Aralık 2010
Prof. Dr. Y. Tarkan Soygür
Prof. Dr. Y. Tarkan Soygür
Çocuk Ürolojisi
Merhaba, 16-17 Aralik'ta Ankara disindayim, Siz ayin 12-13'u gibi *** *** ** ya da *** *** ** arayin randevunuzu teyid edebilitsiniz.
5 Aralık 2010