Doktorsitesi.com

Gebelik ihtimali

Lal*** Ö***

12 Eylül 2021
Hocam merhaba 19 Ağustos da en son reglimi oldum genelde 27-28 gün süre ile olurum reglilerimi. 4 Eylül'de elime zevk suyu bulaştı elimi çarşaf üstümü düzeltirken gibi yerlere temas ederek elimdeki zevk suyunun gittiğini düşünüyorum maksimum 3 dakika sonra akıntımı kontrol etmek için elimi vajinama götürdüm böyle hamilelik olur mu? Beklenen adetime 3 gün var çok stresliyim kanama olur mu?
3 cevap
1306 görüntülenme

Cevaplar (3)

Prof. Dr. Kutay Biberoglu
Prof. Dr. Kutay Biberoglu
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Cinsellik konusunda inanılmaz derecede bilgisizsiniz. Bu sizin hatanız değil. Okullarda cinsellik eğitiminin verilmemesi, internette korkunç bir bilgi kirliliğinin olması ve anne babaların cehaleti veya bu bilgilendirmeyi yapmaktan kaçınması, alanı hurafelerden beslenen bir grup insana bırakıyor. Daha da kötüsü, korkudan genç insanlar boş yere ertesi günü hapı gibi yüksek hormon içeren ve pahalı ilaçlar kullanıyor, defalarca gereksiz yere gebelik testi yaptırıyor, hijyenik olmayan anal ilişki gibi yöntemlere başvuruyor ve aptalca safsata ve hurafeler yüzünden psikolojik sorunlar yaşıyorlar. “Erkeğin oturduğu koltuğun sıcaklığı geçmeden oraya bir kadının oturması zina sayılır” diyen ve gençleri cinsellikten korkutmaya çabalayan yobazlar buradan menfaat sağlamaya çalışıyor. DİKKATLİ OKUYUP ÖĞRENİNİZ VE TEKRAR TEKRAR AYNI SORULARI SORMAYINIZ. YÜZ KERE SORSANIZ DA CEVABIM AYNI OLACAKTIR – Erkeğin boşalmış ya da boşalmamış olmasına bakılmaksızın, vajinal cinsel ilişki (vajinal seks – penisin vajina içine boylu boyunca girmesi) dışında sürtünmeden, oral ya da anal seksten, çevreden, giysiden, havludan, hamamdan, havuzdan, denizden, tuvaletten bulaşan sperm ile gebe kalma olanaksızdır, şehir efsanesidir. Erkek tohum hücreleri (sperm) dış ortamda dakikalar içinde ölürler. Kaldı ki zorla vajina içine bulaştırılsa bile spermin vajina boyunca öldürücü vajinal asid ortamından geçmesi gerekiyor. Bu arada vajinal, oral, anal, sürtünme vb. her türlü cinsel ilişkide prezervatif kullanmayı ihmal etmeyiniz. Cinsel geçişli hastalık kapmanız (HPV, Herpes, AIDS dahil) en az gebelik kadar istenmeyen bir durumdur ve bedelini ömür boyu ödersiniz. Daha çok bilgilenmek için www.drkutaybiberoglu.com, doktorsitesi / facebook / instagram / youtube biberoglu linklerinde bulacağınız video ve makalelere (CİNSELLİK) ulaşabilirsiniz.
12 Eylül 2021
Hocam yarın olmam gereken adet günü gecikirse adetim endişelenmeli miyim
14 Eylül 2021
Prof. Dr. Kutay Biberoglu
Prof. Dr. Kutay Biberoglu
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Sanırım ya mesajımı okumadınız ya da okuduğunuzu anlamıyorsunuz. Daha açık söyleyeyim. Gebelik olması mümkün değil. Adetiniz gecikirse başka bir nedene bağlıdır.
14 Eylül 2021
Hocam adet günüm dündü ama adetim gelmedi ben de dün beta hcg testi verdim 0.1 çıktı ve bu olayın üstünden 11 gün geçti. Bugün tekrar adet olmadım test yapmalı mıyım
16 Eylül 2021
Prof. Dr. Kutay Biberoglu
Prof. Dr. Kutay Biberoglu
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Bakın hala gebe olduğunuzu sanıyorsunuz oysa mesajlarımı anlasaydınız bu takıntıya girmezdiniz. Tekrar yazmayın ve bir psikiatriste gidin.
16 Eylül 2021