Doktorsitesi.com

Ereksiyon sorunu

EK

Erd*** K***

18 Ocak 2021
Hocam merhabalar, bende hem varikosel hem de çift taraflı inguinal herni var. Yaşım 24, 182cm boy ve 82 kiloyum. Ankara dışında yaşıyorum ve sizin tarafınızdan muayene edilmek için randevu almayı düşünüyorum. İzninizle size gelmeden evvel birkaç şey danışmak istiyorum. 1-) Cinsel uyarım kesildiği gibi ereksiyon kaybı yaşıyorum. Özellikle ayağa kalkınca ereksiyon kaybına uğruyorum. Kondom takarken de ereksiyon hemen kayboluyor. Cinsel birleşme aşamasına geldiğimde içerideyken ereksiyon kaybı oluyor. Kendim sırtüstü uzanarak mastürbasyon yaptığımda sorun olmuyor fakat ayağa kalktığımda yine sönmeye başlıyor.Bunun sebebi ne olabilir? 2-) Cinsel ilişki sırasında dahi bazen testislerim kasıklarıma çıkıyor bunun sebebi olabilir? 3-) Cinsel ilişki sırasında henüz birleşme yaşamadan sık sık zevk suyu denilen saydam sıvı geliyor. Bahsettiğim sorunların varikosel ve herniyle bağlantısı olabilir mi acaba hocam? İlginiz ve zaman ayırdığınğz için teşekkür ederim. Sağlıklı güzel günler diliyorum.
3 cevap
461 görüntülenme

Cevaplar (3)

Prof. Dr. Mehmet Şevki Sert
Prof. Dr. Mehmet Şevki Sert
Üroloji
yaşınız genç bu yaşta sertleşme sorunu psikojenik olabilir testislerin kanala çıkması(inguinal kanal) bazı kişilerde geniş olabilir çok rahatsız ediyorsa herni ameliyatı sırasında skrotuma tespit yapılabilir
19 Ocak 2021
EK
İlginiz ve hızlı geri dönüşünüz için teşekkür ederim. Ayağa kalkınca ereksiyon kaybı hangi organik sebebe bağlı olabilir hocam?
19 Ocak 2021
EK
Sizce olası sebepler nedir acaba hocam? Ve ufak bir cinsel uyarımda dahi hemen prostat sıvısı gelmesi anormal midir?
20 Ocak 2021