Doktorsitesi.com

Ele bulaşan zevk suyu..

MY

Meh*** Y***

6 Ekim 2020
Merhabalar Kutay Bey kolay gelsin size şöyle bir sorun olucaktı, Kız arkadaşım bakire ve adet haftasındaydı, penis ve vajina teması olmadı elime zevk suyu bulaşmış olsa gebe kalır mı ? Bu anlattığımdan yarım saat sonra haftasındaydı ve adet oldu 6 gün sürdü hamile kalır mı ? hemen ve net cevaplarsanız çok sevinirim Teşekkür Ediyorum..
2 cevap
1334 görüntülenme

Cevaplar (2)

Prof. Dr. Kutay Biberoglu
Prof. Dr. Kutay Biberoglu
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Hemen ve net cevap. Gebeliği unutun gitsin. Cinsellik konusunda inanılmaz derecede bilgisizsiniz. Bu sizin hatanız değil. Okullarda cinsellik eğitiminin verilmemesi, internette korkunç bir bilgi kirliliğinin olması ve anne babaların cehaleti veya bu bilgilendirmeyi yapmaktan kaçınması, alanı hurafelerden beslenen bir grup insana bırakıyor. Daha da kötüsü, korkudan genç insanlar boş yere ertesi günü hapı gibi yüksek hormon içeren ve pahalı ilaçlar kullanıyor, defalarca gereksiz yere gebelik testi yaptırıyor, hijyenik olmayan anal ilişki gibi yöntemlere başvuruyor ve aptalca safsata ve hurafeler yüzünden psikolojik sorunlar yaşıyorlar. “Erkeğin oturduğu koltuğun sıcaklığı geçmeden oraya bir kadının oturması zina sayılır” diyen ve gençleri cinsellikten korkutmaya çabalayan yobazlar buradan menfaat sağlamaya çalışıyor. DİKKATLİ OKUYUP ÖĞRENİNİZ VE TEKRAR TEKRAR AYNI SORULARI SORMAYINIZ. YÜZ KERE SORSANIZ DA CEVABIM AYNI OLACAKTIR - Vajina içine penisin boşalması (ön sıvı/zevk suyu dahil) dışında sürtünmeden, oral ya da anal seksten, çevreden, giysiden, havludan, hamamdan, havuzdan, denizden, tuvaletten bulaşan sperm ile gebe kalma olanaksızdır, şehir efsanesidir. Erkek tohum hücreleri (sperm) dış ortamda dakikalar içinde ölürler. Kaldı ki zorla vajina içine parmakla bulaştırılsa bile spermin vajina boyunca öldürücü vajinal asid ortamından geçmesi gerekiyor. Daha çok bilgilenmek için blog.drkutaybiberoglu.com, www.drkutaybiberoglu.com, doktorsitesi / facebook / instagram / youtube biberoglu linklerinde bulacağınız video ve makalelere (bekaret, gebelikten korunma) ulaşabilirsiniz.
7 Ekim 2020
MY
Kutay hocam lütfen hemen ve net cevap verin, Sadece elle tatmin olduk Kız arkadaşım 9 gün gecikmeli adet oldu ilk gün şiddetli karın ağrısı göğüslerde hassasiyet hafif ara ara kasık ağrısı vardı, şimdi son günleri adetinde ve hepsinin yavaş yavaş kesildiğini söylüyor, kasık veya karın ağrısı yok, göğüsleri de geçiyormuş, Elle olmasına, semptomların kesilmesine ve adet olmasına rağmen, DIŞ GEBELİK İHTİMALİ VAR MIDIR ??
26 Ekim 2020
Prof. Dr. Kutay Biberoglu
Prof. Dr. Kutay Biberoglu
Kadın Hastalıkları ve Doğum
HEMEN VE NET CEVAP VERİYORUM MEHMET YILMAZ. YOKTUR. SORUN, SİZİN OKUDUKLARINIZI ANLAMAMANIZDIR. Bir dahaki mesajınızı bir psikoloğa yazınız. benden bu kadar.
26 Ekim 2020